Dreams Publishing House – Iubire și dincolo de viață…

Recenzie Dreams Publishing House

Dreams Publishing House este o editură pe care am descoperit-o anul trecut, de Crăciun. Eram în căutare de cărți noi, ce nu costă o avere ca să zic așa. Ai bani de o cafea în plus? Cumpără o carte și citește-o! Da, cam atât costă cartea scrisă de Rodica Mihai pe care am citit-o cu drag. Costă cât o cafea și în același timp o citești cât ți-ai savura cafeaua într-o dimineață. Sau poate la ceaiul de seara, la o cană de ciocolată fierbinte cu scorțișoară sau poate chiar în drum spre job.

O citești oriunde, pentru că te prinde. Pe mine m-a frapat! Cartea „Iubire și dincolo de viață” a apărut la editura Dreams Publishing House anul trecut în noiembrie. Autoarea și-a transcris povestea ei de dragoste și cumva m-a emoționat teribil. De ce? Pentru că cumva poveștile noastre de viață sunt extrem de asemănătoare.

Dreams Publishing House

Autoarea prezintă în esență povestea unei iubiri pline de sentimente extreme, de trădări. În final să ne dăm seama că două suflete pereche pot fi împreună chiar și după zeci de ani. Fiecare frază redă drumul deloc ușor prin viață, de la sentimente profunde la orgolii și de la curaj la speranța că iubirea adevărată nu va pieri niciodată. Încercările vieții, oricât de grele ar fi nu pot domoli focul unei astfel de iubiri. Tulburătoarea poveste de iubire a două suflete ce s-au căutat în negura anilor este o lecție pentru noi toți.

„ În această carte am vrut să arăt tuturor că iubirea noastră a rămas neschimbată și după patruzeci de ani. Ea nu va pieri nici când noi doi nu vom mai fi pe pământ. Dragostea va rămane și în viața de apoi.” – Rodica Mihai

Sincer, iubirile din ziua de azi sunt atât de fugare încât cu greu găsești oameni care să împărtășească o astfel de poveste de iubire. Cartea Iubire și dincolo de viață este scrisă într-un stil foarte lejer și nu se pierde în metafore sau fraze ce te-ar plictisi. Dacă sunteți curioși și voi să citiți povestea Rodicăi Mihai, vă invit pe site-ul Dreams Publishing House să o achiziționați și să vă bucurați de-o lectură timp de o cafea cu lapte.

 

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...