Cadouri personalizate – Mesajul unui cadou de lux

Există pe internet tot felul de ghiduri și sfaturi despre cum trebuie făcută alegerea unui cadou. Însă tot ce contează este mesajul pe care îl transminte cadoul dvs și nu cât va costa acesta. Cadourile sunt un bun prilej de a întări relațiile pe care le aveți cu destinatarul cadoului sau pur și simplu pentru a face o bucurie neașteptată. 999cadouri.ro este un magazin online cu cadouri de lux ce pot fi personalizate după bunul plac. Indiferent de cadoul pe care-l alegi, adaugă mereu o notă personală, pentru a fi mai interesant. Încearcă să oferi un cadou  care-i va aduce zâmbetul pe buze sau care îi va aminti cu plăcere de tine atunci când îl va folosi.

Pe site ai ocazia să alegi de exemplu un cadou special pentru un bărbat… poate fi soțul tău, tatăl sau șeful.

Setul de birou President El CASCO este deosebit… emană eleganță masculină, putere și ambiție. Este un cadou excelent pentru cei care lucrează la birou și acesta conține: mapă de birou  din piele neagră, suport  pentru instrumentele de scris și suport pentru corespondență, ceas de birou și foarfecă aurită.

Pentru doamne, am găsit ceva deosebit. Cu un finisaj deosebit de delicat, vaza Four Seasons reprezentă delicat cele patru anotimpuri: primăvara, vară, toamnă și iarnă. Cele patru fațete ale vazei sunt realizate cu delicatețe și măiestrie, iar locul ei va fi prețios și apreciat. Ce reprezintă fiecare fațetă?

Bujorul

Este reprezentarea Primăverii supranumit Regele Florilor și este considerat aducător de belșug și noroc.

Lotus

Este asociat in Orient cu puritatea și reprezintă anotimpul Vara.

Crizantema

Aceata floare deosebită înflorește tot anul dar perioada de maximă bogație o are Toamna și simbolizează jovialitatea și vitalitatea.

Floarea de prun

Considerata în mod obișnuit ca un simbol al vietii și este reprezentativă în artă și poezie.

Vaza Four Seasons m-a copleșit cu detaliile super delicate… cu siguranță acesta va fi un cadou de neuitat, nu?

Indiferent de cadoul pe care-l alegi și indiferent de ocazie adaugă mereu o notă personală, pentru a fi mai interesant. Încearcă să oferi dragoste, căldură și simpatie destinatarului atunci când va primi cadoul… ceva care-i va aduce zâmbetul pe buze și care îi va aminti cu drag de tine atunci când îl va folosi sau privi cadoul.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...