Idei de cadouri de Pasti

Sosirea Pastelui, daca vremea ne ajuta, corespunde sosirii primaverii, renasterii, soarelui, dorintei de culoare si luminozitate si, de asemenea, invitatiei la iesirile in aer liber. Sarbatorile pascale sunt, cu adevarat, prima ocazie a anului pentru distractie in aer liber, o activitate de impartasit cu cei dragi, cu iubitul, prietenii sau familia si bucuria copiilor. Sarbatorirea Pastelui, dincolo de convingerea religioasa, presupune, de asemenea, crearea de oportunitati pentru distractie si socializare.

 

De Paste poti organiza un pranz clasic cu familia sau prietenii sau poti opta pentru un picnic intr-o locatie frumoasa si cu mult verde. O alta posibilitate, daca ai norocul de te bucura de o gradina sau terasa, este sa pregatesti un gratar excelent, o alegere care aproape intotdeauna satisface gusturile tuturor, tineri si batrani.

 

Pastele nu este, in mod traditional, o ocazie pentru schimbul de cadouri. Totusi, este adevarat ca un cadou este intotdeauna o placere. A profita de pretextul sarbatorii pentru a arata afectiune pentru cei dragi nu este niciodata o idee proasta si, cu siguranta, gestul tau va fi apreciat.

Idei de cadouri de Pasti

Cadoul tipic de Paste este oul si iepurasul de ciocolata, care nu ar trebui sa lipseasca niciodata. Nu esti niciodata prea batran pentru ciocolata si nici pentru efectul surpriza. Pe piata, acum, exista o gama foarte larga de optiuni in ceea ce priveste aceste delicii pascale. De exemplu, la Gift Idea, site specializat in cadouri de sarbatori comestibile, poti gasi cosuri de Paste care sa contina oua sau iepurasi de ciocolata. Un exemplu ar fi cosul Ivy. Acest cos contine: vin rosu sec Qvartet Feteasca Neagra Vinju Mare D.O.C., Panettone cu stafide si coaja de portocala, Atelier du Chocolat tableta de ciocolata cu lapte, Caffe del Corso cafea macinata, Laurieri Froletti Cranberry cookies fursecuri cu merisoare, Lambertz Iced Gingerbread turta dulce cu glazurata si, desigura Figurina Iepuras de ciocolata. Totul este ambalat intr-o frumoasa Cutie Cadou din carton pe care scrie „Paste Fericit”.

 

Desigur, atunci cand oferi un ou sau un iepuras de ciocolata, sau orice alt produs din acest delicios aliment, ar fi important sa cunosti gusturile persoanei careia doresti sa ii oferi cosul.

Mai mult, atunci cand oferi cadouri de paste, trebuie sa tii cont nu numai de preferintele tipului de dulce sau de ciocolata. Trebuie sa tii cont si de bauturile pe care le continte un cos cadou. Barbatii consuma un anumit tip de bauturi, pe cand femeile prefera bauturile mai fine.

Cadouri pentru ea

Alege un cos care s-ar putea potrivi sotiei sau iubitei. De exemplu, la Gift Idea, poti alege cosul April. Acest cos contine 7 produse: vin rosu sec Borgo Antico Cabernet Sauvignon I.G., Panettone cu stafide si coaja de portocala, Rossini praline ciocolata cu lapte si crema de alune Italia, Caffe del Corso cafea macinata, Laurieri Froletti Cranberry cookies fursecuri cu merisoare, Merci Tableta de ciocolata cu martipan. Totul este ambalat intr-o frumoasa  cutie cadou din carton pe care scrie „O Primavara Frumoasa!”.

 

De asemenea, poti alege cosul cadou Easter Bluetto. Acest cos contine 7 produse: Vin Spumant Rovello Cuvée Special Collection, Roshen Konafetto rulouri napolitane cu crema de lapte, Feletti Le Eccellenze Praline cu lapte si crema de alune, Feletti Le Deliziose gelatine jeleuri cu aroma de fructe, Roshen Wafers napolitana cu crema, Roshen baton de ciocolata. Toate aceste produse sunt ambalate intr-o cutie de carton pe care scrie “Paste fericit”.

Cadouri pentru el

Si domnii din viata noastra merita un cos cadou de Paste. Fie ca vorbim de sotul, iubitul sau fratele pe care il iubim nespus, la Gift Idea poti gasi pachete speciale pentru domni. Acestea au toate sansele de a fi apreciate extraordinar de mult. De exemplu, cosul Blue Box contine: Whisky Ballantine’s Finest in cutie de metal cadou, Rossini praline ciocolata cu lapte si crema de alune Italia, Roshen Compliment praline cu lapte si umplutura de ciocolata neagra cu gust trufe, crema si brandy, Caffe del Corso cafea macinata, Atelier du Chocolat tableta de ciocolata cu lapte. Aceste produse deosebite sunt ambalate intr-o cutie de carton pe care scrie “Paste fericit!”. 

 

Honey Giftbox este un alt cos cadou special pentru domni, pe care nu au cum sa nu-l adore. Acesta contine:  Sticla Whisky Jack Daniel’s Honey, Ferrero Rocher T8 praline, Laurieri Cantucci Almonds biscuiti cu migdale specialitate italieneasca in cutie, Feletti Tableta de ciocolata fondanta 73% cacao, Dallmayr Prodomo cafea macinata. Aceste produse sunt ambalate intr-o cutie care imita marmura alba.

 

Pe langa cosurile cadou cu produse, poti sa le oferi si alte lucruri celor dragi. Hainele si bijuteriile sunt mereu binevenite, mai ales ca, cu ocazia acestei sarbatori trebuie sa purtam haine noi. Fie ca vorbim despre doamne sau domni, un articol vestimentar deosebit sau chiar o bijuterie poate completa cadoul de Paste. 

Pentru copii

Gift Idea nu i-a uitat nici pe cei mici. Pana la urma, ei sunt cei care se bucura cel mai mult de micile surprize de Paste. Astfel, poti sa le oferi cosul Kid. Acesta contine: Kinder Surprise ou cu surpriza, Kinder Chocolate batoane de ciocolata, Kinder Bueno, Bounty ciocolata cu cocos, Mars Baton ciocolata cu caramel, Milky Way Baton cu ciocolata, Mellow Party Marshmallow bezele, Nutella crema ciocolata, Haribo Golden Baren Jeleuri ursuleti. Totul este asezat intr-o frumoasa cutie de carton.

 

Cosul Bunny este un alt exemplu. Acesta contine un pachet de bomboane M&M’s, o ciocolata Kinder Country, o ciocolata Kinder Maxi, Elvan Today Croissant cu ciocolata, Nutella crema ciocolata, Mellow Party Marshmallow bezele, Jellaxy Elvan jeleu fructe. De asemenea, aceste produse sunt livrate intr-o cutie de carton deosebita. Nu uitat sa adaugi si hainute noi pentru copii si poate o mica jucarie.

Acestea ar fi cateva idei pentru cadouri de paste. Intra pe Gift Idea pentru a alege cosul perfect pentru cei dragi tie!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...