Specialiștii în fibră optică aleg vanzari-electronice-telecoms.ro

Dacă în urmă cu două decenii accesul la internet cu bandă largă pentru toată populația reprezenta cel mult o glumă, astăzi, datorită avansului tehnologic, acest lucru a devenit o realitate. Mai mult, școli și instituții publice, nu neapărat din marile orașe, au acces astăzi la internet de bandă largă, ceea ce permite utilizatorilor acces rapid și transfer de informații în timp record, cu un volum mare de date. 

Acest lucru este posibil datorită fibrei optice, tehnologie care a ajuns astăzi să fie nelipsită în sfera comunicațiilor. Practic, orice sistem de comunicații avansat folosește astăzi fibra optică. Aceasta este nelipsită în pachetele operatorilor de cablu, telefonie și internet, atât pentru persoanele fizice, cât mai ales pentru persoanele juridice. Odată cu explozia cererii pentru fibră optică, a crescut și numărul operatorilor și al companiilor specializate în montarea instalațiilor de fibră optică. Prin urmare, dacă ești antreprenor în industria telecom sau doar simplu întreprinzător, liber profesionist care montează instalații de fibră optică, vanzari-electronice-telecoms.ro vine în sprijinul tău cu o completă gamă de scule și accesorii pentru montarea de fibră optică. 

De la clești, la conectori și aparate de măsură

Cu ajutorul vanzari-electronice-telecoms.ro ai la dispoziție o serie întreagă de scule necesare montării de fibră optică, până la cele mai mici detalii. Practic, acum ai într-un singur loc toate instrumentele necesare montajului și măsurării instalațiilor de fibră optică, începând de la simpli clești pentru mufare, până la cabluri și trăgătoare cabluri fibră optică. 

De asemenea, vei găsi o secțiune specială pentru conectori fibra optica, în care îți vor fi prezentate în mod detaliat caracteristicile fiecărui produs în parte. Astfel, gama de conectori fibră optică pe care o găsești aici nu necesită aparate de sudură sau de lipire, totul bazându-se pe o tehnologie extrem de simplă, care nu face posibilă pierderea de date în momentul realizării conexiunii. 

Sunt prezentate materialele din care sunt construiți acești conectori, precum și imagini din secțiuni și ale modului de îmbinare, astfel încât să vină în ajutor specialiștilor la montaj. Și, fiindcă am vorbit de montaj, specialiștii au acum la dispoziție trăgătoare pentru cablul de fibră optică, alături de tăietoare și cutii pentru terminale. De asemenea, au la dispoziție scări din fibră de sticlă, pentru acces ușor și în siguranță la înălțime, alături de o gamă diversificată de aparate de măsură și control. Dintre acestea amintim reflectometrul sau sursa laser cu lumina roșie, dispozitive de nelipsit din arsenalul montatorilor de fibră optică. 

Contact:

sc.vet.srl@gmail com

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...