Avantajul clientilor tai va fi ca iti faci stoc convenabil de la Noi.ro

 

Pentru cei care detin un business, fie in domeniul Horeca, fie in domeniul comertului, stiu cat de avantajos este ca stocul de produse cumparat sa fie luat en-gros. Acesta vine la pachet cu mai multe avantaje, prin care si o economie financiara. 

Spre exemplu, cei care detin un lant de restaurante, pensiuni sau hoteluri, anumite produse de curatenie sunt indispensabile. Si asta pentru ca in permanenta, trebuie sa aiba grija de curatenie, fiind una dintre regulile in ceea ce priveste standardele calitatii. 

De regula, administratorii isi fac stoc de produse si cumpara en-gros pentru ca este mult mai convenabil la pret decat daca ar cumpara produse per bucata.  Astfel ca economisesc timp, pentru ca nu mai sunt nevoiti sa se aprovizioneze saptamanal, dar si bani, profitand totodata si de anumite reduceri sau promotii. Magazinul noi.ro este unul de tip Cash & Carry, care are un portofoliu larg de produse, mai exact peste 40.000 de articole, toate fiind la preturi foarte avantajoase. 

Scopul acestui magazin este de a oferi antreprenorilor un parteneriat de incredere, atat prin gama de produse pe care o ofera cat si prin preturile avantajoase si ofertante. Magazinul noi.ro are un portofoliu foarte larg de produse, deci antreprenorii pot gasi produsele de care au nevoie. 

 

Ce ofera magazinul noi.ro

 

Echipa din cadrul magazinului noi.ro pune accent pe fiecare business in parte, deci orice antreprenor care le calca pragul este important, motiv pentru care ofera discount-uri suplimentare, in functie de cumparaturile facute.  Astfel ca antreprenorii pot beneficia de un discount de 1% sau 2% din valoarea intreaga a cumparaturilor, daca aceasta valoare este mai mare de 5.000 sau 10.000 ron. 

Este cunoscut faptul ca pentru cei care detin un business, timpul costa bani si este foarte pretios, asadar magazinul noi.ro pune la dispozitie variante de achizitionare a produselor in asa fel incat clientii sa economiseasca timp eficient.  Partenerii pot opta pentru cumparaturile online, astfel ca toate produsele paletizate ajung la adresa in cel mai scurt timp.

Sau, pentru a nu pierde ore printre rafturile magazinului, clientii pot opta sa comande online orice au nevoie, o echipa din cadrul magazinului pregateste comanda, iar clientii nu trebuie decat sa o ridice.  Magazinul noi.ro este un sustinator al afacerilor prin produsele si serviciile pe care le ofera, fapt pentru care portofoliul de clienti este in crestere. 

Pentru mai multe detalii accesati site-ul noi.ro. 

Date de contact:

E-mail: comenzi@noi.ro

Telefon: 0771 680 398

Adresa: Sos. Bucuresti-Urziceni nr. 16, Doraly Expo Market, Pavilion P9, Afumati- Ilfov

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...