S-a dat startul nunților și altor evenimente importante. Ramona Bădescu te ajută cu rochiile necesare

 

Rochiile sunt epitomul feminității, seducției, gingășiei și misterului. De fiecare dată când o femeie îmbracă o rochie, starea ei se schimbă complet. Asta pentru că nicio altă vestimentație nu îți oferă aceeași alură și senzație precum o rochie elegantă. Ramona Bădescu, un brand românesc notoriu, aduce în atenția clientelor ce vor să atragă privirile tuturor la un eveniment, rochii de ocazie superbe.

 

Rochia lungă – un must-have în orice dulap

Fie că ești scundă sau înaltă, o rochie lungă este perfectă indiferent de caz. Este ideală pentru a oferi un efect de alungire persoanelor de înălțime mică, în special dacă este un croi ce pornește de la baza gâtului, cum ar fi rochia Ina Silky de la Ramona Bădescu. Fiind un aspect continuu, în combinație cu materialul ce curge și reflectă lumina, redă iluzia optică de alungire a trupului. Se regăsește pe site în 7 nuanțe deosebite și anume roșu, negru, albastru, bleumarin, galben, bordo și verde. Neckline-ul rochiei este format din pietricele sclipitoare ce devin un accesoriu statement. Tot ce mai ai nevoie este de o brățară, pantofi cu toc, un machiaj frumos și o coafură interesantă și ești gata de petrecere. 

Regăsești pe site o varietate de rochii lungi din care poți alege. Poți opta chiar și pentru cele mulate dacă îți dorești să îți pui în evidență formele corpului. Rochiile lungi de la Ramona Bădescu sunt potrivite pentru sezonul nunților și sunt la prețuri accesibile.

Pregătește-te și pentru concediu

Vacanța bate la ușa, deci o să ai nevoie și de rochii lejere, ce vor permite pielii tale să respire pe timpul verii. Aceste rochii de la Ramona Badescu sunt confecționate din materiale calitative, în fabricile proprii. Având peste 7 ani de experiență în domeniul fashion, putem trage concluzia că produsele de aici nu ne vor dezamăgi din niciun punct de vedere.

Regăsești pe site o varietate de rochii de vară în culori vesele, printuri în tendințe și croiuri ce avantajează orice tip de siluetă. Costumele lejere din două piese sunt iarăși în preferințele fashionistelor, ideale de purtat la fiecare plimbare. Cu siguranță pozele de la mare vor fi nelipsite, deci colecția de vară te așteaptă să o descoperi și să alegi tot ce ai nevoie pentru bagajul tău. 

Intră pe www.ramonabadescu.ro și pregătește-te pentru fiecare moment al verii ce urmează.

 

Contact: 0762 812 854 / 0751 355 989

One Comment

  1. Mulțumim pentru informații ,rochiile mai lungi le prefer și eu,mi se pare că mă avantajează mai bine .

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...