Nolia Shop – tendințe 2021 în materie de manichiură

 

Să fii la modă nu înseamnă doar articole vestimentare care sunt în trend. Outfit-ul este doar o parte din ceea ce înseamnă stil. Acesta este conturat de fiecare element care te reprezintă în societate. Chiar dacă vestimentația este la modă, părul despicat și lipsit de vitalitate poate atrage atenția în detrimentul ținutei și sârguința de a arăta bine este astfel în zadar.

La fel este și în cazul manichiurii. Aceasta este foarte observabilă pentru cei din jur, având în vedere că orice activitate ai avea, mâinile sunt la vedere. Chiar și vorbitul la telefon scoate unghiile în evidență sau simpla activitate de a face cumpărături. Pentru că în fiecare an apar noi tendințe în materie de manichiură, Noli Shop oferă produsele necesare pentru ca tu să poți fi la modă în 2021 din acest punct de vedere. 

Tendințe 2021

 

Pentru că manichiura french simplă și oja normală aplicată pe unghie au trecut de mult, în ultimii ani majoritatea femeilor și-au îndreptat atenția spre unghiile cu gel. Chiar și la această variantă de a realiza manichiura apar mereu noi tehnici care să ușureze munca, dar sunt și noi culori preferate alături de modele apărute și adoptate.

Nolia Shop dispune de produse pentru manichiura atât pentru curățarea unghiilor, cât și pentru realizarea acesteia. Indiferent dacă optezi să mergi la un salon sau să faci asta acasă, trebuie să știi care este tendința în această arie pentru anul 2021.

Printre cele mai adoptate idei sunt unghiile slim care sunt cu adevărat elegante și aproape de perfecțiune. Acestea sunt drepte, fără apexul care le curbează puțin și produsul aplicat este rezistent, dar nu foarte gros. Acest aspect oferă ideea de slim, fiind unghii subțiri, cu gel, dar care par cât mai naturale. Pentru această tehnică poți găsi la Nolia Shop gelurile Proform sau Gelee and Flexy care sunt potrivite și maleabile. 

 

Culori și modele 2021

 

Alături de aceste forme și tehnici, ca model nou apărut este baby-boomerul din jurul bazei unghiei. Acest model este diferit de baby-boomerul cunoscut până acum care unea cele două culori la jumătatea unghiei. Cel nou aduce doar un plus de culoare în jurul unghiei în partea de jos sau chiar pe toată marginea. Chiar și pentru acestea poți găsi pe noliashop.ro culorile potrivite. 

Unele dintre cele mai căutate sunt cele neon sau de nuanțe foarte deschise, potrivite în sezonul cald. Vacanțele la mare necesită unghii pe măsură și acelea ar trebui să fie de culori cât mai deschise, vesele. Vara aceasta este liber la distracție și în acest scop trebuie să fii mereu pregătită, cu manichiura on point! Nolia Shop îți aduce la ușă toate cele necesare. Trebuie doar să plasezi comanda!

 

Contact:

nolia@noliashop.com

004 0753 504 472. 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...