Notino – Un ten perfect cu ingrediente minune

Folosirea corectă a cremelor pentru ten sau a măștilor poate aduce îmbunătățiri vizibile, nu? Dar tu știi exact ce conține ceea ce folosești? Sau ce beneficii are pentru tenul tău? Produsele cosmetice care conțin acid hialuronic de exemplu sunt cele mai căutate și cele care ajută în procesul de îmbătrânire a pielii.

Principalele proprietati ale acidului hialuronic este capacitatea de a mentine apa la suprafata pielii, ceea ce implicit implica hidratarea sa fără probleme. Folosirea zilnică a produselor cu acid hialuronic conduce in timp la netezirea liniilor fine si la corectarea ridurilor de expresie.

Dacă te confrunți cu un ten uscat, acidul hialuronic hrănește foarte bine tenul și crește fermitatea pielii. Pentru tenul mixt  produsul cosmetic cu acid hialuronic hidratează perfect fără să încarce pielea, iar productia de sebum se reglează în timp. Pentru o piele vizibil mai tânără și elastică, folosirea unei măști săptamânale cu ingredientul minune este un răsfăț bine meritat.

Ca recomandare, pe Notino găsiți masca facială Ziaja Rose Butter ce răsfață și îngrijește tenul. Este potrivită pentru tenul sensibil și pentru cel uscat.

Caracteristici:

  • hidratează profund și hrănește intens
  • redă pielii elasticitatea și sentimentul de confort
  • înfrumusețează aspectul pielii

Un alt ingredient minune pentru ten este o picătură magică de ulei de arbore de ceai. Tenul tău este pătat sau plin de coșuri? Folosește produse cosmetice ce conțin ulei de arbore de ceai. Deasemenea, mentine porii curați și previne apariția acneei. Ca recomandare, pe Notino găsiți masca facială Freeman Feeling Beautiful răsfață și îngrijește tenul. Puteți să o folosiți de 2 ori pe săptămână, dar atenție dacă aveți tenul sensibil. Uneori, tenurile sensibile nu răspund benefic la produsele ce conțin ulei de arbore de ceai.

Caracteristici:

  • hidratează profund și hrănește intens
  • redă pielii elasticitatea și sentimentul de confort
  • previne formarea excesivă de sebum
  • curăță tenul în profunzime

Un alt ingredient minune se găsește în produsele cosmetice ce conțin colagen. Ce beneficii folosirea produselor cosmentice ce conțin colagen? Iată câteva proprietăți:

  • are capacitatea de a forma la suprafața pielii o peliculă fină, care ajută la păstrarea nivelului optim de hidratare
  • netezește și catifelează tenul
  • încetinește apariția ridurilor
  • este ideal în îngrijirea tenului matur, ridat, a zonei ochilor și excelent în tratamente anti-aging

Ca recomandare, tot pe Notino găsiți masca facială Astrid Collagen PRO ce răsfață și îngrijește tenul. Este potrivită pentru toate tipurile de ten și are efect vizibil anti-age și de fermitate. Imediat după folosire, pielea devine fină ca mătasea.

V-am prezentat trei ingrediente minune pentru tenul vostru și trei măști pe care vi le recomand să le încercați! Aveți grijă de nevoile tenului vostru și măcar o dată pe săptămână faceți un mic ritual de înfrumusețare… pielea ta îți va mulțumi!

One Comment

  1. Tot de pe Notino îmi cumpăr și eu ce-mi trebuie când am nevoie și mai ales atunci când e gratuit transportul sau au oferte .Au produse foarte bune și prețul este super accesibil .

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...