Un look nou începe cu o programare la salon…

 

Pentru că în curând începe nebunia nunților, vin cu o idee sau un sfat pentru doamnele și domnișoarele care trebuie să se pregătească pe partea de hairstyle. Când ești acasă sau în zona ta de confort este simplu să apelezi la salonul tău favorit sau la cea mai bună prietenă. Dar ce faci atunci când trebuie să mergi la o nuntă sau o petrecere în alt oraș? În Timișoara de exemplu… nu cunoști zona, nu știi ce saloane sunt disponibile și în plus, este posibil să nu găsești locuri libere. Ce faci?

 

Ca și mine? Eu intru în panică rapid și credeti-mă, habar nu am să potolesc o șuviță de păr… așa că singura opțiune este să fac o programare la salon Continental din Timisoara. Așa simplu? Da! Pentru că există platforma Stailer… o platforma pe care o puteți folosi 100% gratuit, cum de altfel și anulările programărilor sunt gratuite. Cu un singur click îți poți face programare la tuns, styling, vopsit, manichiură și pedichiură, make up, epilare, masaj, cosmetică, pensat sau tratamente pentru păr.

Pe această platformă ai disponibile informații esențiale atunci când vrei să îți faci o programare: prețul serviciului oferit, timpul de lucru al unei lucrări realizate și chiar locația prin Google Maps a salonului, ca tu să nu te rătăcești vreodată mergând brambura pe străzi. Fiecare stilist înscris pe platforma Stailer îți oferă o idee a profesionalismului său, prin poze reale a unor lucrări realizate în salon.

Crearea unui cont pe Stailer.ro este gratuit, iar pașii pentru a-ți face o programare sunt foarte simpli:

  • intri pe site-ul Stailer.ro si îți alegi locatia
  • alegi genul (feminin/masculin)
  • îți alegi ce serviciu iti doresti – tuns, vopsit, masaj etc
  • alegi ziua si ora la care vrei sa iti faci programarea (dacă intervine ceva, programarea se poate anula fără nicio grijă)

Așadar, pentru o programare la salon de coafura in Timisoara pașii sunt foarte simpli. Scapi rapid de grija unei programări și chiar dacă nu ai referințe despre un anume salon, te poți orienta după review-urile lăsate de clienți. Momentan, întreg procesul de realizare al programărilor de pe platforma Stailer.ro cuprind doar saloanele de beauty de pe raza Timișoarei, Iași, București, Cluj, dar și Oradei. Curând, urmează ca serviciile sale să cuprindă întreg teritoriul României.

Deci dragile mele, dacă ești în vizită prin orașele descrise mai sus și nu cunoști împrejurările, dar îți dorești servicii hair & beauty de calitate, Stailer este soluția. Cunosc foarte bine cu este să te simți pierdută și să cauți disperată un stilist… soluția este simplă și ți-am prezentat-o! Un look nou începe cu o programare la salon… cu ajutorul lui Stailer!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...