Gentile Zevo – modernism, calitate si stiluri in tendinte

Exista oare pe planeta asta o femeie ce detine o singura geanta? Eu pun ramasag ca nu, fiindca nu ai cum sa te abtii sa nu iti faci o colectie cand vezi cat de multe modele frumoase de genti sunt. Insa nu tot ce e si frumos e si durabil, ca orice in viata asta. Totusi, uite ca exista un producator ce a reusit sa combine atat calitatea, cat si design-ul inedit, din care au rezultat genti la rang de opera de arta, insa la preturi ce si le permite oricine. Mai degraba are sanse o geanta Zevo sa dureze ani de zile, decat relatia subreda in care esti acum, asa ca ia mai bine intra pe zevo.ro si fa-ti viata mai buna.

 

De ce Zevo

 

Aceasta companie a pornit din pasiunea unor oameni pentru moda si dorinta de a se plia pe cerintele femeii moderne. Acestia sunt specializati in producerea si importarea de genti, clutch-uri, rucsacuri, portofele si multe altele, realizate din piele, manufacturate in Italia. Fiecare articol Zevo este reprezentat de originalitate, practicalitate si inovatie. Produsele finite sunt rezultatul studiilor indelungate in ce priveste designul, materialele folosite si tendintele actuale, pentru a oferi femeilor de toate varstele genti si alte accesorii functionale si la moda. 

Sunt realizate cu maiestrie, manual, de oameni specializati in prelucrarea pielii. Fiecare ocazie din viata unei femei trebuie insotita si de o geanta pe masura, iar la Zevo nu duci lipsa de varietate. Culori deosebite, printuri fabuloase, detalii metalice interesante, toate formeaza gentile moderne Zevo.

Stilul croco, sarpe sau minimalist?

 

Este cam greu sa alegi, asa ca cine zice ca nu poti sa alegi cate o geanta cu fiecare dintre aceste modele? In timp ce stilul cu aspect de piele de crocodil sau sarpe este mai exotic, mai rafinat, un aspect ce ar trebui asortat hainelor mai simple, stilul minimalist se potriveste la orice outfit. 

Dar evident ca inima femeii poate se poate rezuma la un singur barbat, insa la o singura geanta nu. Deci cine zice ca nu poti alege cate iti pofteste inima? Astfel, vei avea la fiecare aparitie a ta o geanta potrivita tinutei alese. Preturile gentilor Zevo sunt accesibile, calitatea ireprosabila, asa ca daca erai in cautarea unui loc de unde sa iti incepi propria colectie de genti, Zevo poate fi partenerul tau de incredere. 

Intra pe www.zevo.ro sa descoperi colectiile lor de genti originale.

 

Contact: 0721570026

 

office@zevo.ro

One Comment

  1. Îmi plac la nebunie gențile,cred că am o obsesie cu ele ,aș vrea sa-mi cumpăr permanent ,dacă văd ceva și-mi place ,nu mă las până nu mi-o cumpăr,mai repede renunț la produse de make-up ,insă la genți ,clar că nu !

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...