Cum să scrii texte care vând… eveniment online

Este vara şi chiar dacă e pe ultima sută de metri, miroase puternic încă a vacanţă! Mintea ne zboară la valurile mării care se lovesc uşor de stânci sau la păsările care cântă pe vârf de munte. O adiere de vânt intra în părul ciufulit şi îl deranjează mai tare, soarele străluceşte puternic şi moleşeşte corpurile care tânjesc să stea lungite pe un prosop sau tolănite pe un scaun sub o umbreluţă viu colorată. Suc natural, frappe, apă minerală, limonada, fresh, cafea … toate reci şi gata de savurat indiferent de locaţie! Copiii râd cu gura până la urechi şi ne încântă auzurile! Dar, vorba aia românească “fă-ţi iarna car şi vara sanie” nu îmi iese din minte.

Aşa că:
– Vara este cel mai bun moment să înveţi ceva nou!
– Vara este cea mai potrivită perioada să participi la cursuri (Iarna ziua este mult mai scurtă şi sigur nu vei avea chef).
– Copiii încă nu sunt la şcoală şi ai mai mult timp liber (Fără teme de verificat).
– Vara este momentul să îţi creşti business-ul, iar toaman vei culege roadele.

Dacă ai un business în care vinzi sau dacă ai de gând să vinzi ceva, sunt câţiva paşi foarte important cu care trebuie să începi:

1. Alege clientul ideal pentru produsul său serviciul tău
2. Fă un research şi află care sunt nevoile acestui client
3. Extrage beneficiile serviciului sau produsului tău
4. Scrie un text de vânzare pentru clientul tău ideal, folosind beneficiile şi rezolvându-i o teamă sau o problemă.

Dacă nu ai idee despre una sau poate mai multe dintre temele expuse mai sus, te invit cu drag la un eveniment închis într-o comunitate cu femei faine care vor să îşi ducă business-ul la un alt nivel.

Cine sunt ele?

MIB Constanta este un grup închis, un grup de dezvoltare, creştere şi vânzare bazată pe cunoaştere şi recomandare, o comunitate unită care este gata să te primească cu braţele deschise.

Când este evenimentul?

Miercuri, 25 August, ora 19:00, online pe zoom, iar biletul poate fi achiziţionat de pe acest link: https://mibint.co/ask/esdz

Despre speaker: “ Numele meu este Sorin Zuică și sunt Copywriter Profesionist la Kiwi Agency și Edu Kiwi.
 Din 2019 și până în prezent scris texte de vânzare pentru tot felul de domenii. Cea mai mare campanie la care am lucrat a înregistrat încasări de aproape 100.000 euro. Scopul meu în acest moment este să ajut cât mai mulți antreprenori și freelancerii, să transmită mai bine mesajele lor prin scris și astfel, să convingă potențialii clienți să facă acțiunea dorită de ei (cumpărare, abonare, înscriere, etc.)” Dacă vrei sa îl cunosti mai bine, abonează-te la materialul lui gratuit: 👇 https://sorinzuica.ro/

Moderatoarele evenimentului:

Sunt o mare adeptă a libertăţii financiare în rândul mamelor şi le ajut cu drag să obţină această independenţă prin forţe proprii. Am lucrat în învăţământul preşcolar timp de 10 ani şi am văzut cât de important este timpul petrecut în familie. Aşadar, libertatea financiară a mamelor, le aduce pe acestea mai aproape şi mai mult timp alături de copii şi familie.

Valorile mele sunt: libertate, iubire, familie, prietenie şi unitate. Dacă ai aceste valori şi îţi place să cunoşti oameni noi, ai spirit de echipă, eşti inventiva şi vrei să fii liberă din punct de vedere financiar, contactează-mă pe Anca Ciobanu Antreprenor.

“ Eu sunt Roxana, mămică de 2 ani și jumătate, asistent de cercetare în biologie și cum munca în laboratorul de celule implică dexteritate și folosirea cu îndemânare a mâinilor, am început în timpul facultății să îmi dezvolt pasiunea pentru croșetat. Așadar, pun suflet, dragoste, pasiune și fac magie folosindu-mă de croșete și cele mai moi fire, dând naștere jucăriilor și hăinuțelor delicate pentru pitici👶. Prin proiectul meu drag, Lunna Rossa Handmade, reușesc să ajung la inimile voastre și să vă bucur, să aduc zâmbete pure micuților și îmi doresc enorm să continui cu această lume magică plină de amintiri și iubire. “

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...