Cauti o masina second hand? Gasesti oferte pe placul tau la AutoDel

Sa cumperi o masina la mana a doua este in multe din cazuri o necesitate. Nu iti permiti una noua, din reprezentanta si poate ca nici nu vezi rostul sa faci o asa mare investitie. Cine spune ca o masina rulata nu este una buna pentru tine? Doar ca, vei dori sa eviti scamatoriile si intermediarii care cresc pretul, costul masinii ajungand sa fie mai mare dar nu pe merit. Descopera AutoDel si mergi la sigur cu o achizitie auto la mana a doua in conditii avantajoase.

 

Spune ce masina iti doresti si la AutoDel o gasesti!

 

Asa cum vei gasi si in pagina oficiala a acestui dealer auto, Autodelrulate.ro, exista o oferta diversificata, atat in ceea ce priveste modelele auto, cat si in ceea ce priveste varietatea de preturi sau de conditii de achizitie. La AutoDel exista varianta buy back sau chiar si lease back, solutii de finantare care sa ajute pe doritori sa faca un schimb auto. Pentru masina deja detinuta vor primi o evaluare pe loc, bunul poate fi valorificat aici si ulterior cu suma obtinuta pot continua cu planul pentru noua achizitie auto. 

 

AutoDel inseamna doua showroom-uri, unul in Suceava si unul in capitala. Din zecile de masini aici imediat disponibile poate fi aleasa o Mazda, Toyota, Opel, Ford si nu numai, poate chiar Hyundai, dat fiind ca este reprezentant a acestei marci de asemenea. 

 

Aceste masini second hand Suceava sunt, inainte de a fi oferite spre vanzare, verificate minutios, tehnic si estetic. Iar experienta ta cand vei trece pragul unui astfel de showroom este similara cu cea cand vei colabora cu mari dealeri ai nisei, cand mergi la reprezentante. Masini impecabile, atat la exterior cat si sub carcasa metalica, pe care le poti testa, sunt garantia profesionalismului celor de la AutoDel.

 

Poti cere si un test drive, dat fiind contextul actual trebuie sa ceri o programare pentru acest tip de serviciu. Dar este gratuit si poate fi fix ceea ce iti trebuie, pentru a te convinge ca o masina este sau nu este aleasa pentru tine. 

 

Masini la comanda, un alt serviciu de la AutoDel 

 

Daca ceea ce vei gasi aici nu iti va fi pe plac, poti cere ca masina dorita sa iti fie adusa la comanda. In acest sens, din pagina oficiala poti inainta o cerere pe baza criteriilor pe care le ai in vedere. 

 

Acceseaza pagina si descopera ofertele disponibile. Care va fi viitoarea ta masina? 

Contact: contact@autodel.ro

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...