Esti crescator de porumbei? Comanda produsele necesare pentru ei de la Produse Columbofile

Crescatorii de porumbei se lovesc deseori de o problema foarte comuna si deranjanta. Aceea ca nu gasesc la magazinele cu produse pentru animale si nici in farmaciile veterinare foarte multe produse pentru porumbei. Acolo sunt doar vreo 2-3 feluri de pastile, un fel de mancare si tot asa la toate produsele. Asta daca au norocul si le gasesc si pe acestea. Porumbeii sunt niste pasari destul de gingase si predispuse la boli si la fel ca in cazul oamenilor, nu se potrivesc tuturor aceleasi pastile si tratamente. 

 

Motiv pentru care multi cauta disperati un magazin de la care pot achizitiona ceea ce au nevoie. Iata ca magazinul online Produse Columbofile poate fi salvarea. Aici poti gasi tot ceea ce ai nevoie, daca te afli si tu in situatia mentionata. Este un e-shop special pentru porumbei de unde poti comanda online sau prin telefon. Nici nu trebuie sa te deplasezi prin aglomeratie pentru a gasi cele necesare si acesta este doar un prim avantaj. 

 

 Gama vasta de produse

 

Tot printre avantaje se enumera si faptul ca aici poti gasi produse de la diverse branduri de renume in aceasta nisa. Printre acestea regasesti produse Beyers pentru porumbei, Aviform, Paloma Belgium, Rohnfried, Probac si acestea sunt doar cateva dintre cele disponibile. Poti astfel sa le oferi porumbeilor tai ceea ce crezi ca este potrivit pentru ei si ceea ce organismul lor accepta. 

 

Gasesti aici de la tratamente la vitamine si minerale, diverse mixuri de mancare ce nu trebuie sa lipseasca din alimentatia lor si chiar accesorii pentru acestia. Le poti amenaja cuibul exact asa cum au nevoie. Trebuie sa stii ca acest magazin online este partener de incredere si de drum lung pentru columbofilii care participa la concursuri cu porumbeii lor, deci cine stie, poate le vei calca si tu pe urme. 

Daca vei avea grija de porumbei asa cum trebuie si le vei oferi cele necesare, cu siguranta vei avea cativa campioni in mica ta crescatorie de porumbei. Trebuie sa stii ca in perioadele in care temperaturile sunt scazute trebuie sa ai cu atat mai multa grija de ei deoarece nu sunt feriti de raceli si boala unuia poate fi transmisa si la ceilalti. 

Orice ai nevoie pentru porumbeii tai vei gasi la Produse Columbofile. Acceseaza site-ul si descopera toata gama de produse si daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa il ceri reprezentantilor.

 

Contact:

0773 774 303

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...