Un corset modelator te convinge când îl porți – descoperă modele de la Clessidra

Talia de viespe, ca trecută prin inel, spune-i cum dorești, este poate un ideal feminin la care aspiră orice femeie și după care întoarce capul orice bărbat. Am creat acest stereotip și nu cred că îl vom depăși, demonta sau înlocui vreodată. Are și el menirea lui. Pe lângă faptul că a obține o talie îngustă este o misiune a naibii de grea, îți și pune în evidență celelalte forme ale corpului. 

Zona abdominală este poate mai greu de definit; colăcei faci imediat, grăsimea se depune mai ușor aici, însă de sculptat această zonă a corpului este mai greu ca oricând. Și ce te faci cu acele rochii, bluze și tricouri mulate? Nu vor mai vedea lumina zilei dacă nu găsești o soluție. Iar aceasta poate fi să porți un corset modelator. De ales este chiar ușor, găsești la Clessidra variante. 

Corsetul modelator face marea schimbare 

 

De la talie pufoasă și construcție solidă după ce pui un corset modelator pe tine obții acel wow efect. Ești suplă, ai linia corpului parcă desenată. Talie mai îngustă, fără denivelări, fără colăcei, fără urme inestetice pe sub haine, de celulită sau strat de grăsime. Acum poți purta acele topuri sexy pe care le-ai tot evitat, rochia aceea care pune talia în evidență, tricourile care sunt mulate și cămășile cambrate. 

Corsetul modelator cere însă să fie ales corespunzător cu nevoile tale. Dacă îți dorești să mizezi pe acesta pe termen lung drept metodă optimă pentru a-ți lucra talia, atunci colecția Essentials este pentru tine. Sunt corsete ideale să le porți și când faci antrenamente. Pe termen mediu sau lung acestea ajută la aplatizarea zonei. 

Colecția Premium de astfel de corsete, disponibilă la Clessidra, vine la rândul său cu o mare varietate de corsete. Aici regăsim implicit pe cele recomandate femeilor care trec prin etapa post partum, chiar și pentru cele care au născut prin cezariană. Unele variante sunt cele cu închidere invizibilă și cusături care nu se observă pe sub haine. 

Alege mărimea potrivită! Dar și gradul de compresie. Corsetul modelator poate fi chiar agresiv ca și nivel de compresie, însă nu este suportabil pentru oricine. În ceea ce privește mărimea, aceasta trebuie să fie corespunzătoare cu formele tale corporale – vezi tabelul aferent mărimilor în pagina clessidra.ro. Nu alege ceva mai mic, oricum închiderea ajustabilă, în 3 rânduri cu sistem de închidere moș și babă te va ajuta să ajustezi corsetul pe talie, pe măsură ce tot scazi în centimetri. 

Contact:

contact@clessidra.ro

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...