Cupio – Wish for beauty, Constanța!

Cupio

A trecut ceva timp de când am participat la evenimentul Cupio, organizat în Constanța la piscina hotelului Palas din Mamaia. Am fost super încântată să fiu invitată la evenimentul de lansare a noii game de rujuri lichide mate și pentru că timpul mi-a fost împotrivă… am tot amânat să vă zic cum a fost. O parte din blogosfera constănțeană feminină și-au făcut apariția la acest eveniment cu multe zâmbete, îmbrățișări și bineînțeles, curioase de noile produse ce au fost vedetele evenimentului.

Invitația la eveniment a venit din partea lui Dragoș Ionuț, un make-up artist trăznit și mega energic. Îi ador energia și îi mulțumesc din suflet pentru invitație.  La eveniment au fost sesiuni de machiaj cu make-up artistul Corina Tudor, muzică bună, discuții interesante și testări a noilor rujuri lichide mate  Urban Vibe Matte Lipcolor Waterproof de la Muah și o avalanșă de live-uri, ședințe foto și prăjituri delicioase.

Rujurile lichide mate Urban Vibe Matte Lipcolor Waterproof sunt absolut bestiale! 12 la număr, iar culorile sunt fantastice. Prețul lor este foarte prietenos, deosebit de pigmentat și după ce am tot folosit nuanța Naughty Nudes în ultima perioadă, pot spune că a rezistat eroic cam 3-4 ore pe buzele mele.

Am avut parte și de o mică surpriză la finalul evenimentului…

Am primit un pigment make-up Sky Blue (mor după el), ruj lichid mate Urban Vibe Matte Lipcolor Waterproof – nuanța Naughty Nudes, două cutii cu gene false și o cană drăguță cu inscripția brand-ului pentru diminețile în care îmi pregătesc cafeaua ce-mi va aduce inspirația pentru întreaga zi.

Astăzi m-am jucat un pic cu pigmentul Sky Blue de la Cupio și sunt super îndrăgostită de această nuanță. Pe lângă faptul că este culoarea mea favorită, efectul acestui pigment este unul senzațional. Pigmenții de machiaj Cupio dau oricărui tip de machiaj o intensitate aparte și o rezistență deosebită… m-am cam chinuit la demachiat, să știți! În zilele ce urmează voi face un make-up complet cu produsele Cupio pe care le dețin… sper să-mi iasă ceva drăguț, mai ales că nu sunt tocmai expertă în tainele machiajului.

Mulțumiri lui Dragoș care a fost o gazdă minunată, iar voi dacă doriți să vedeți cam ce face în activitatea lui de make-up artist, vă invit să-l urmăriți pe canalul lui de YouTube! Până data viitoare… wish for beauty, girls!

4 Comments

  1. Ma bucur cand vad ca te intalnesti cu colege de-ale tale. E bine de stiut tot ce ai scris in articol.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...