GLAMI ROMANIA – Back to school cu inspirație

GLAMI ROMANIA

GLAMI ne încântă acest început de toamnă cu idei Back To Shool style. Eu sunt mega încântată pentru că ador acest stil vestimentar! Astăzi vreau să îți prezint câteva idei glami legate de un outfit reușit și plin de atitudine. GLAMI Romania este un motor de căutare de modă, cu mii de colecții în tendințe și haine glami ce te vor surprinde.

Dacă ești adepta unui stil vestimentar casual, atunci trebuie să știi că garderoba ta trebuie să fie versatilă. O gamă diversificată de sacouri de damă este un must have în această toamnă.

glami romania

Oversize, casual sau cu imprimeu, sacoul de damă este piesa de rezistență din garderoba oricărei femei. Mereu în trend, sacoul se poate purta în orice moment al zilei. Se asortează cu ușurință… de exemplu sacoul clasic îl putem asorta cu rochii glami sau cu jeans și tricou oversize.

Pe GLAMI ROMANIA găsești sacouri de damă pentru toate mărimile, alese cu grijă pentru tine din peste 97 magazine online. Și vrei să știi un secret? Pe GLAMI poți accesa un ghid de materiale pentru a afla mai multe detalii despre sursa materialelor utilizate în diverse produse și instrucțiuni de îngrijire. În plus, poți alege articolele preferate de pe GLAMI mai rapid și mai aproape de dorințele tale, utilizând filtrele multiple disponibile sau căutare prin imagini. Așa că draga mea,  folosindu-te de aceste ajutoare utile… tu economisești timp și bani în cautarea produsului dorit.

„What you wear is how you present yourself to the world, especially today, when human contacts are so quick. Fashion is instant language.” —Miuccia Prada

Inspirația de toamnă Back To Shool o găsim și în purtarea unor geci sau paltoane. Personal sunt adepta purtării unui palton elegant asortat cu niște teneși cu platformă, jeans skinny rupți și un pulover oversize. Dacă în garderoba ta ai un palton lung bej de exemplu, pentru a aduce o notă de stil în outfitul tău asortează-l cu pantofi sport albi, jeanși negri și o cămașă albă cambrată. Un palton te va salva în acele momente în care nu știi cum să-ți asortezi ținuta sau nu știi cu ce să te îmbraci. Așa că, fii curajoasă și poartă-l în ținutele zilnice.

Ce spui de ideile mele? Toamna înseamnă … GLAMI clothes! Înseamnă inspirație și tendințe versatile. Reinventează-te, poartă culorile care îți plac și piesele vestimentare care se potrivesc corpului tău. Și nu uita… consultă GLAMI România pentru ultimele tendințe în modă indiferent dacă ești elevă, studentă sau mămica unei copile pasionată de fashion.

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...