Papa Bebe – tacamurile si bolurile necesare pentru perioada de diversificare le gasesti aici

Bebelusii cresc in fiecare zi cate putin si parca abia clipesti si acesta implineste 6 luni. Chiar daca in tot acest timp ai avut parte de numeroase nopti nedormite, de stres si foarte multe lucruri noi, acestea au compensat cu bucuria de a vedea zambetul si fiecare grimasa a bebelusului. Primele luni, pe cat sunt de obositoare, pe atat de repede trec si cel mic ajunge la momentul in care incearca noi gusturi si mancaruri. 

 

Etapa diversificarii este o provocare pe care o poti trece cu brio daca ai la indemana si cele necesare. Daca accesezi papabebe.ro vei descoperi aici diverse produse de care ai nevoie pentru cel mic in aceste momente. Fiecare gust nou si textura noua a mancarii va fi o incantare pentru acesta. Va descoperi ce ii place si ce nu ii place astfel incat isi va forma preferintele pe viitor. In orice forma alegi sa ii pregatesti mancarea, ai nevoie de boluri si tacamuri speciale pentru perioada diversificarii, pe care le poti comanda de la acest e-shop. 

 

Boluri, tacamuri si accesorii speciale

 

Cu siguranta iti doresti tot ce este mai bun pentru micul tau pui de om. Motiv pentru care vei prefera magazinul online Papa Bebe, deoarece vei gasi aici astfel de accesorii, boluri si tacamuri special create pentru bebelusi care sa nu le dauneze in nici un fel. Materialele din care sunt confectionate sunt non-toxice, pentru a nu irita in nici un fel pielea delicata a acestora.

 

Incepand cu varsta de sase luni vei avea nevoie cu siguranta de cateva lucruri esentiale pentru a-i oferi celui mic posibilitatea de a experimenta si altceva inafara de laptele matern sau cel formula. In acest sens o farfurie diversificare si niste tacamuri sunt necesare. Pe site vei gasi mai multe variante. Unele dintre acestea sunt predispuse cu ventuza astfel incat sa nu zboare bolul pe jos cand bebe incearca sa prinda mancarea cu manutele sau cu tacamurile. 

 

Poate esti interesat si de o suzeta pentru fructe. Aceasta are o compartimentare speciala in care poti adauga orice fruct. Bebe va musca cu gingiile si dintisorii din suzeta si zeama de la acestea va curge prin orificii. Pulpa fructului nu va intra in contact cu gurita celui mic, astfel ai certitudinea ca nu se ineaca.

 

Acceseaza site-ul unde vei descoperi si mai multe produse de acest gen, esentiale pentru acesta perioada de diversificare.

 

Contact:

contact@papabebe.ro

0755161298

 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...