Din inima Daciei… viziunea alegerilor din natură

De Fares mă leagă multe amintiri. Ne știm de foarte mulți ani și pot să spun că suntem chiar foarte buni prieteni. Niciodată nu m-a dezamăgit și i-am admirat întotdeauna grija față de societate și faptul că mereu este atent să găsească soluţiile de care oamenii au nevoie. Mereu am fost atentă la felul cum arăt, ce mânânc și dacă cumva simțeam nevoia unui detox, Fares mi-a fost aliatul de nădejde.

Am preferat să aleg puterea vindecătoare a plantelor  și am îmbrățișat natura cu tot ceea ce îmi poate oferi ea. Ideea de a face alegeri din natură vine din copilărie. Indiferent dacă era vorba de o răceală, ceaiurile magice ale mamei făceau minuni. Fares în copilărie? Un strop de dragoste, puterea unei plante și miere din belșug într-o ceașcă generoasă plină de sănătate.

Fiind foarte sensibilă încă din copilărie, spaima cea mai mare a fost tusea obositoare. Îmi aduc aminte că mama ne pregătea atentă un sirop natural dintr-o ridiche neagră scobită bine în mijloc cu doua lingurițe de zahăr. În cele din urmă această combinație forma un sirop destul de dulceag, dar extrem de benefic pentru excesele de tuse. Acum, Fares îmi este de ajutor cu gama Plantusin. Siropul Plantusin Forte reprezintă o rețeta complexă cu 18 plante și 6 uleiuri esențiale cu efect puternic antitusiv (expectorant, antispastic bronșic, emolient) și antiinflamator, antiseptic respirator. Astfel, siropul Plantusin Forte conține cel mai mare număr de plante medicinale și uleiuri esențiale.

Gama Plantusin m-a ajutat și într-un moment în care simțeam că îmi pierd mințile… vedeți poza de mai sus? Fericire, zâmbete, iubire… 31 decembrie 2019, era ziua nunții noastre. În fotografii zâmbeam fericiți că visul nostru a devenit realitate după 23 de ani, dar cu 5 zile înainte de nuntă eram terminați.

Soțul s-a îmbolnăvit brusc, am ajuns la spital și în momentul când medicul mi-a spus că trebuie internat… am rămas șocată. Fiind cadru medical, am încercat să îi explic medicului că este imposibil să nu existe o soluție. În capul meu nu era decât că… el trebuie să spună DA în câteva zile. Doar am așteptat atâta timp…

Am avut noroc că medicul de gardă a fost înțelegător și mi-a înțeles cumva disperarea. A făcut tot ce a putut, iar eu acasă mi-am întors privirea către Fares. Soțul ajunsese să nu mai poată vorbi din cauza gâtului inflamat, dar puterea naturii a invins. În trei zile, soțul și-a revenit complet. În ziua nunții, a avut puterea să spună cel mai frumos DA…

De atunci am înțeles că Fares va fi întotdeauna aliatul natural în orice moment din viață! Indiferent de probleme, din inima Daciei echipa Fares își întâmpină clienții cu o misiune ce impune valori. Din natură, Fares îți trimite sănătate… că-i mai bună decât toate, nu?

Tu cum faci față alegerilor atunci când vine vorba de sănătatea ta?

4 Comments

  1. Mă bucur să te citesc! Și îmi amintesc cu mult drag de acea poză și de emoțiile voastre frumoase! Am apreciat mereu Fares și ce bine că a fost la momentul potrivit alături de voi 😊
    Mult succes! ❤

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...