Ai accepta provocarea unui masaj erotic? De ce da, de ce nu

Masajul senzual este inca un subiect tabu pentru multi. Doar unii il vad ca pe un alt mod de a exploata sexualitatea individuala sau de cuplu. Sau toti o fac, dar nu multi recunosc, asa cum este tipic romanesc.

 

Spune da unei experiente unice 

 

Un masaj erotic Bucuresti poate fi vazut drept acel gen de experienta pe care sa o incerci cel putin o data in viata. Spre exemplu ajungi in capitala, fie in vacanta, fie in interes de serviciu, si dupa zile in care ai facut fel si fel de chestii poti lua pulsul capitalei si cautand un salon de masaj erotic. Daca intre da si ba in ceea ce priveste un masaj erotic sta teama ta de a nu fi recunoscut intr-o locatie de genul, poti incerca varianta de a merge la un astfel de salon intr-un oras mai mare. Acolo este no name, nu te stie nimeni. 

 

Crezi ca daca esti in cuplu o astfel de experienta nu se preteaza? Ba dimpotriva. Exista, cel putin la Artemis, un serviciu aparte ce tine de masajul erotic pentru cuplu. Suna inedit, incitant, ba chiar o provocare pentru amandoi. S-ar putea sa va fi mai benefic decat pare. Pentru ca va explorati taramul senzualitatii altfel. 

 

Intre da si ba stau motive puerile sau nefondate 

 

De ce da – pentru ca este accesibil, nu te costa o avere sa incerci, pentru ca vei invata poate modalitati noi de a seduce, de a aborda o femeie de ce nu. Si pana la urma este doar un masaj, tehnicile sunt erotice. Vezi la Masaj Club, un studio de masaj erotic din Bucuresti, o galerie cu fetele maseuze. Sunt zeite! Cine nu ar fi delectat sa fie masat de asa femei? 

 

De ce ba – pentru ca salonul nu este in apropierea ta, pentru ca nu stii exact cum va decurge acea ora de masaj sau la ce sa te astepti. Unii refuza pentru ca vor considera ca stiu deja destul de multe tehnici in intimitate. Ei bine, se pare ca nu au aflat despre masajclub.ro. Acceseaza si descopera cel putin tipurile de masaje dintre care doritorii pot alege. Sunt masaje speciale, puse in scena ca intr-un film. Astfel de servicii sunt flatante pentru orice barbat, poate chiar fantezii pe care le vor savura. 

 

Deci, cum ramane? Da sau ba?! 

 

Contact: 

contact@masajclub.ro

0727 861 111

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...