Marele Print – Ai nevoie de un cadou unic? Alege un canvas personalizat

Bună dimineața dragii mei! Astăzi vreau să vă vorbesc puțin despre importanța tabloului în decorarea casei și mai exact despre tabloul canvas. De ceva timp sunt îndrăgostită de partea home deco și încerc să îmi dezvolt creativitatea prin a personaliza cu bun gust spațiile existente din casa mea. Un tablou canvas personalizat îți dă posibilitatea de a-ți personaliza spațiul interior într-un mod personal si elegant. Partea frumoasă este că la Marele Print am găsit oameni minunați și profesioniști care m-au ajutat să înțeleg ce înseamnă un tablou canvas și cât de mult contează aspectul unei încăperi prin decorarea adecvată a acesteia.

Principalul avantaj al tablourilor canvas este reprezentat de timpul rapid de execuție. Ai ales modelul, dimensiunea, iar in maxim o zi tabloul este pregătit pentru tine și gata pentru a decora și a înfrumuseța pereții unei camere. Tablourile canvas sunt realizate printr-o tehnologie extrem de moderna, fiind garantate pe viata. Tehnologia  UV ofera un standard inalt de calitate a printului, iar materialul imprimat este intins pe cadre de lemn si nu necesita rama. Beneficiarul unui tablou canvas poate alege dimensiunea dorita pentru tablou, precum si numarul de piese al acestuia. Se pot comanda tablouri dintr-o singura piesa sau pentru un efect vizual deosebit, poteti opta pentru un tablou canvas  a carei  imagine poate fi fragmentata in 2, 3 sau 4 piese.

Poti opta pentru imprimarea unor fotografii care îți sunt dragi, pentru reproduceri ale unor picturi celebre sau pur și simplu imagini simple din natură. Ești în dilemă și nu știi exact ce să alegi pentru spațiul pregătit de tine? Tablourile canvas sunt o metodă extrem de buna pentru a  transforma întreaga casa într-un spațiu care va reflecta personalitatea și ideile tale. Alegerea unor tablouri canvas sau tablouri fotografii pentru living sau  dormitor îți va da posibilitatea să îți dezvolți spiritul artistic și să iți pui imaginația la contribuție.

Peisajele din natură merg foarte bine în sufragerii, iar picturile de mari dimensiuni sunt potrivite spațiilor care se află deasupra canapelelor. Tematica care conține apusuri sau răsăriturile de soare sunt potrivite pentru dormitoare deoarece crează o atmosferă caldă și relaxantă, potrivită pentru când ne pregătim de somn.

Chiar dacă în principiu am vorbit despre redecorarea propriului spațiu, să știți că un tablou canvas personalizat este cadoul PERFECT! Pentru orice situație, orice eveniment…

Prietenii tăi tocmai s-au mutat in casa noua si vrei să le aduci un cadou extraordinar? Le poți dăruit tablouri motivaționale, cu peisaje mirifice dar și cele cu citate amuzante sunt deosebit de potrivite. Tablourile canvas cu mesaje nu trebuie excluse de pe lista opțiunilor tale și trebuie să recunoaștem… un astfel de cadou este memorabil și plin de înțeles pentru persoana care îl primește. Tu cui ai oferi un canvas personalizat și ce imagine i s-ar potrivi?

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...