Promedi – Incaltaminte Ortopedica de Top

 

Probabil ca te-ai saturat sa arunci bani pe saboti medicali care iti asigura confort si calitate prin reclama, dar in realitate acestia se deterioreaza atunci cand te astepti mai putin si iti pui intrebarea “De ce nu se mai fac lucruri care sa tina cum se faceau odata?”. Promedi.ro ofera o linie de echipamente medicale precum uniforme, halate sau saboti medicali, care pune accent maxim pe confort, eleganta si calitate, iar diversitatea de modele pe care o gasiti aici satisface preferintele fiecaruia: https://promedi.ro/.

Eleganta si confort la superlativ

Eleganta si confortul sunt doua trasaturi pe care Promedi le aduce la un nivel superior, acesti doi piloni prin care se cladeste linia vestimentara se definesc prin materialele din care sunt confectionate hainele, dar si designul lor.

De la modele clasice simple si elegante pe alb sau negru pentru persoane care prefera ceva mai putin sofisticat pana la modele indigo cu imprimeu floral sau model mandala sofisticat si armonios in acelasi timp, Promedi da tonul cu privire la moda sabotilor medicali. Acestia sunt conceputi pentru oricine, de la cadre medicale sau lucratori in HORECA, pana la persoane care doresc confort si eleganta pe tot parcursul zilei.

Promedi va invita sa incercati linia noastra de saboti medicali, acestia contin o talpa din spuma de poliuretan special conceputa sa se muleze perfect pe picioarele dumneavoastra. Confortul sporit este asigurat de un sistem ingenios atasat in talpa, numit Confort System, acesta fiind un material creat dintr-o spuma usoara si subtire care se ataseaza pe talpa si aduce un plus considerabil de relaxare pentru picioarele dumneavoastra.

Lejeritatea redata de greutatea usoara a acestor saboti va transforma turele si deplasarile lungi intr-o placere si relaxare maxima, iar talpa antialunecare cu care sunt dotati va feresc de accidentele neplacute.

Din grija pentru picioare

E usor sa ai grija de picioarele tale cu Promedi.ro! Picioarele fiecaruia au nevoie de o pereche de saboti care sa se muleze perfect pe ei, astfel ca acestia sunt dotati fie cu sireturi, fie cu catarama la capat care se poate regla in asa fel incat sa nu mai fiti jenati. Pentru o respiratie eficienta a picioarelor, acestia contin gauri de aerisirie fie in fata, pe talpa sau in lateral si fiind tratati antifungic, mirosurile neplacute care pot aparea cu timpul devin o amintire neplacuta. Pielea naturala din care sunt confectionati reprezinta calitatea si rezistenta mult dorita, iar cusaturile puternice contribuie enorm la rezistenta si durabilitatea acestora.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...