Zevo – genti cu personalitate

O femeie puternica si increzatoare iese mereu in evidenta, oriunde ar fi. Desigur, de la bratul ei nu lipseste niciodata o geanta, care trebuie de asemenea sa aiba un anumit design si sa se incadreze intr-un stil, care sa ii scoata femeii personalitatea in evidenta. Orice geanta poate spune o poveste, motiv pentru care este un accesoriu ce trebuie ales cu atentie.

 

Descopera in acest sens gama de genti Zevo care te vor incanta prin detaliile fine, materiale calitative si stiluri diverse, dar mereu in trend. Gentile Zevo sunt accesorii timeless care iti vor fi parteneri cu care sa te mandresti la brat la orice eveniment mergi. Femeile increzatoare in propriile forte au nevoie de genti care sa exprime acest lucru, iar la Zevo le poti gasi. 

 

Zevo – aliat de incredere atat pentru femei, cat si pentru barbati

 

Zevo este acel brand care rasuna in lumea fashion, deoarece accesoriile pe care le creeaza se pliaza perfect pe cerintele clientilor din toate punctele de vedere. Vei gasi aici genti atat pentru femei, cat si pentru barbati, alaturi de rucsacuri si incaltaminte. 

 

Acest brand uimeste de fiecare data prin fiecare produs deoarece toate articolele regasite pe site sunt realizate din piele 100% naturala. De aici intelegem faptul ca rezista fiecare articol ani in sir fara sa isi schimbe in vreun fel aspectul. Atat culoarea, cat si materialele se pastreaza foarte bine, deci daca faci o astfel de achizitie stii ca va fi de lunga durata. 

 

Alaturi de toate gentile si rucsacurile disponibile pentru femei, la Zevo se pot bucura si barbatii de astfel de accesorii create special pentru ei si nevoile lor. Nici de la acestea nu lipseste bunul-gust si detaliile impecabile, create cu grija. 

 

Genti pentru fiecare ocazie

 

Geanta este acel accesoriu util si practic si duce un plus stilistic tinutei tale. Astfel trebuie sa adaptezi geanta in functie de tinuta pe care o porti si de evenimentul sau locatia in care mergi.

 

Pentru fiecare zi de munca te poti baza pe gentile Zevo de umar, care sunt foarte incapatoare si cu multe buzunare astfel incat sa poti lua cu tine tot ce ai nevoie si fiecare lucru sa fie la locul lui, ca sa il gasesti mult mai usor. Chiar si atunci cand vorbim despre gentile de umar poti gasi niste modele inedite, in diverse variante de culori care sa se asorteze cu tinutele tale. 

 

Poti opta pentru cele in culori neutre – precum cele taupe – sau poti plusa cu o geanta bleumarin, visinie, galbena sau de ce nu violet – fiind si culoarea anului. Poti aduce un plus din punct de vedere cromatic oricarei tinute in culori neutre cu un astfel de accesoriu de efect. 

 

La evenimentele importante o geanta tip plic sau clutch poate fi ideala si cu siguranta modelele inedite pe care le poti gasi la Zevo iti vor fi pe plac. Disponibile pe diverse nuante si imprimeuri, cu tesaturi fine si detalii care mai de care mai interesante, cu siguranta poti gasi la acest e-shop nu una, ci mai multe variante care sa iti fie pe plac.

 

Contact:

 

0721570026

office@zevo.ro

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...