Tastatura mecanică wireless de la Zenkabeat, de ea ai nevoie! 

E greu să ținem astăzi pasul cu tehnologia mereu în continuă schimbare, dar mai ales cu vremurile pe care le trăim. Noutățile de ieri astăzi aproape că nu mai sunt valabile și te trezești că telefonul sau un smartwatch-ul cumpărate acum ceva vreme sunt total depășite de către noile modele. 

 

Sunt și persoane care aleargă mereu după ultimele noutăți de pe piață, deoarece sunt dependente de gadgeturi. Vorbim aici, bineînțeles, de fanii noutăților în acest domeniu poate ușor controversat, dar și extrem de interesant în același timp. 

 

Apoi mai este o altă categorie de persoane care au nevoie în permanență să fie conectați la telefon sau laptop, deoarece comunicarea asiduă face parte din jobul lor. Așa și este, comunicarea este importantă, dar nu cu prețul anulării comunicării reale, adică cea care se desfășoară față în față. Însă anumite obiecte ne sunt în continuare necesare în jobul nostru de zi cu zi. 

 

Vorbim despre tastatura mecanica wireless, care poate utilizata și până la 12 ore cu telefon, televizor, laptop și computer.

 

Laptopul, obiectul indispensabil muncii la birou 

 

Din ce în ce mai multe persoane au ales munca online de acasă, deoarece le este mult mai comod așa. Beneficiile sunt nenumărate, de la confortul pe care ți-l dă propria casă până la ritmul propriu de lucru pe care fiecare și-l stabilește în funcție de priorități. 

 

Un computer, un calculator sau un laptop de calitate, achiziționat de la furnizori de nișă, așa cum este și ZenkaBeat te poate scoate de multe ori din încurcătură. Și totuși, chiar și acestea au nevoie de componente de calitate așa cum este o tastatură mecanică wireless. 

 

Fie că vorbim de un produs nou sau de unul resigiliat, calitatea acestuia rămâne aceeași, deci puteți să apelați cu încredere la genul acesta de accesorii. 

 

Ce caracteristici prezintă o tastatură mecanică wireless 

 

În primul rând, este diferită de tastaturile cu 61/71 de taste prin caracteristicile practice și compacte, păstrând în același timp aspectul minimalist și fiind echipată, de asemenea, cu tastele săgeți și tastele de control utilizate frecvent.

 

În al doilea rând, această tastatură este compatibilă cu sistemele de operare WINDOWS XP/ VISTA/ 7/ 8/ 10, IOS, MACOSX, LINUX, ANDROID. Se poate trece la modul corespunzător în funcție de sistemul folosit. 

 

De asemenea, se pot utiliza tastele de comandă rapidă pentru a realiza funcțiile dorite, așa cum ar fi tasta de Play/ Pause, Mute etc.

 

Avantajul achiziționării acestei tastaturi este faptul că, datorită chipsetului Bluetooth 3.0 și a bateriei reîncărcabile de 3150 mAh, tastatura poate fi utilizată până la 12 ore cu telefon, televizor, laptop si computer.

 

Ce alte particularități mai are în dotare tastatura mecanică wireless 

 

  • 68 de taste care pot fi acționate mecanic. 
  • 2 porturi USB pentru încărcare și transfer de date. 
  • 10 metri distanță de transmisie.
  • Comutare ușoară pe mai multe dispozitive. 
  • Iluminare personalizată de tip RBG.
  • Ideală pentru activități de birou sau jocuri PC. 

 

Durata de livrare este de două zile lucrătoare. Pentru mai multe detalii despre produse se poate accesa site-ul oficial. 

 

Contact: contact@zenkabeat.com

 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...