Bazaar la Maison 13, eveniment cu produse handmade create de antreprenori și artiști locali

Bazaar la Maison 13, eveniment cu produse handmade create de antreprenori și artiști locali, are loc pe 5 și 6 noiembrie în București

Expozanții încă se pot înscrie, iar vizitatorii pot cumpăra cadouri de Sf. Mihail și Gavril, decorațiuni, haine, bijuterii și nu numai

  • Bazaar la Maison 13, eveniment cu obiecte handmade produse local, are loc pe 5 și 6 noiembrie, între orele 10:00 și 19:00, la Maison 13, în București.

  • Artiștii, artizanii și antreprenorii locali sunt invitați să își expună produsele handmade: bijuterii, decorațiuni, haine, accesorii și nu numai.

  • Evenimentul este organizat de Bazaar la Grădină, iar intrarea este liberă pentru public.

București, 24 octombrie 2022: Bazaar la Grădină, seria de evenimente care își propune promovarea micilor antreprenori și artiștilor locali, a ajuns la a 23-a ediție. Bazaarul organizat cu ocazia Sf. Mihail și Gavril va avea loc pe 5 și 6 noiembrie, între orele 10:00 și 19:00. La Maison 13, pe strada Dumbrava Roșie nr. 2, sunt așteptați zeci de expozanți și sute de vizitatori.

Bazaar la Maison 13 își propune să reunească artizanii, artiștii și micii antreprenori cu doritorii de produse handmade unice, bio și creative.

Expozanții se pot înscrie pentru a participa la eveniment cu produsele proprii, în limita locurilor disponibile, printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau de Instagram a organizatorului, Bazaar la Grădină.

Vizitatorii au intrare liberă și pot profita de weekendul de sărbătoare pentru a cumpăra cadouri originale de Sf. Mihail și Gavril. Aceștia vor găsi în cadrul expoziției cu vânzare creații din piele, lumânări din ceară de soia, bijuterii confecționate manual din flori și materiale naturale, precum și haine semnate de designeri locali, cosmetice bio, produse din lavandă și săruri naturale.

În cadrul evenimentului, cei mici se vor putea bucura de ateliere speciale de pictură, confecții și modelaj, iar adulții le pot cumpăra cărți pentru copii și puzzle-uri interactive.

Evenimentul va găzdui și o zonă dedicată mâncării, dulciurilor, berii artizanale și băuturilor.

Bazaar la Maison 13 este ediția cu numărul 23 din seria organizată în București, cu scopul de a aduce laolaltă micii antreprenori locali și pasionații de produse handmade, naturale și bio. Bazaar la Grădină organizează evenimente din 2021 și așteaptă în weekendul 5-6 octombrie peste 25 de expozanți și sute de vizitatori.

Mai multe detalii despre Bazaar la Maison 13 de Sf. Mihail și Gavril pot fi găsite online, pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

***

Despre Bazaar la Grădină

Bazaar la Grădină este o serie de evenimente organizate în inima Bucureștiului, cu scopul de a promova tinerii, artiștii, artizanii și micii antreprenori români și de a oferi publicului ocazia de a cumpăra cadouri și obiecte originale, produse local. Este un proiect pornit din pasiune în 2021, cu 22 de evenimente la activ.

Primul eveniment organizat de Bazaar la Grădină a avut loc în primăvara anului 2021, iar de atunci târgurile cu produse handmade au avut loc în diverse locații din capitală, cu peste 25 de expozanți și sute de vizitatori la fiecare ediție.

***

Contact:

Carina Coman

Co-creator Bazaar la Grădină

+40 720072009

bazaarlagradina@gmail.com

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...