Cursuri Epilare Definitiva – Exclusive Beauty By Irina Mitea

Academia Exclusive Beauty aduce cel mai nou sistem de cursuri intensive Medicalo-Cosmetice care pot fi urmate de catre specialistii in beauty sau de catre incepatori care vor sa patrunda in sistemul de training avansat cu notiuni complexe de Epilare Definitiva cu Laser.

Cui se adreseaza cursul?

Cursul se adreseaza fie cosmeticienelor care isi doresc sa se perfectioneze, fie persoanelor care nu au tangenta cu domeniul si isi doresc sa invete o noua meserie. Acest curs este format dintr-un grup mic de persoane pentru a permite atentia individuala a trainerului cu studentul. Studentii invata de la un expert in industrie, calificat medical, cu multe etape de practica care asigura ca este corect folosit sistemul de laser.

Asigura-ti locul la acest program de training aprobat care ofera o combinatie ideala de clasa cu etape de practica mixate cu cele teoretice. Datorita schimbarilor rapide din industria tehnologiei laser, ar trebui sa cunosti faptul ca programul este regulat verificat si updatat la ultimele proceduri si te invata cum sa folosesti cel mai potrivit echipament.

Ce vei invata:
▫️Notiuni de anatomie a pielii si a firelor de par (structura, morfologie, functiile pielii, scara lui Fitzpatrick, structura firelor de par, ciclul de crestere);
▫️Notiuni despre fiziologia endocrina, in relatia cu tratamentele de epilare definitiva;
▫️Epilarea definitiva de ordin estetic si medical;
▫️Prezentarea tehnologiei de epilare definitiva;
▫️Tipuri de echipamente laser;
▫️Comparatii de echipamente;
▫️Aplicarea corecta a laserului pe zona tratata;
▫️Tehnici de lucru pentru fiecare zona faciala si corporala;
▫️Protocoale privind setarile echipamentelor si pasii de lucru;
▫️Indicatii, contraindicatii si recomandari laser;
▫️Practica pe fiecare zona.

Ce primesti:
▫️Diploma de absolvire a cursului;
▫️Suport online 3 luni din partea trainerului;
▫️Manual de epilare definitiva.

➡️ Materialele si consumabilele sunt asigurate de academie;
➡️ Practica intensiva, peste 30 de modele.

Concluzie: Trainerul te aduce in etapa finala de examinare, in care devii pregatit sa iti atragi potentialii clienti inca din prima zi dupa absolvire. Specialistul, dupa experienta si expertiza din domeniu asigura ca fiecare participant este format optim pentru fiecare etapa si sectiune a cursului.

Daca doresti sa afli mai multe despre acest curs, intra in legatura chiar cu specialistul Academiei Exclusive Beauty la nr. 0728 630 908

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...