Cum tratezi căderii părului la tine acasă..

Ca orice fată, mi-aş dori un păr superb, lung şi sănătos! Ne cade părul, dar nu facem nimic în privinţa asta. Dăm vina pe stres, şi eventual ne tratăm cu un şampon văzut într-o reclamă „beton” la televizor.
Iată câteva tratamente pe care le puteţi face la voi acasă ,fară prea multe bătăi de cap.
Sucul de morcovi
Un tratament foarte simplu împotriva căderii părului sunt morcovii. Morcovii sunt binecunoscuţi pentru calitaţile lor nutriţionale, mai ales în rolul pentru un ten frumos.
O cură de 30 de zile (cel putin) cu suc de morcov se va dovedi foarte eficientă împotriva căderii părului.
Zinc
De cele mai multe ori, căderea părului se datorează lipsei de zinc din organism. Pentru un aport optim, consumaţi carne roşie, în special cea de vită.
Zincul se mai poate găsi şi în fasole, migdale, coacăze negre, nuci etc.
Dacă doriţi un tratament mai rapid, consumaţi zilnic suplimente alimentare cu zinc. Efectul se va vedea în aproximativ o lună.
Sport
Sportul face bine în general organismului. Dacă ai o alimentaţie sănătoasă, bogată în vitamine, bei apă multă(min 2L pe zi) şi faci sport e imposibil să îţi cadă părul.
Somnul de frumuseţe
Categoric este cea mai ieftină metodă, cea mai simplă şi mai la îndemană. Trebuie să îti faci un program stabil de somn, să dormi măcar 8 ore/zi. Te întrebi ce treabă are una cu cealaltă, de multe ori însă căderea părului se datorează stresului, oboselii sau depresiei.
Sunt multe de spus pe această temă, dar in principiu dacă stilul de viaţă este unul sănatos nu ar trebui să ai aceste probleme… pentru lucrurile bune şi frumoase trebuie să ai multă rabdare. Vă pwwp!

2 Comments

  1. Este destul de greu sa te tratezi pentru caderea parului atunci cand ai o problema hormonala.Ajungi la un momentdat sa incerci si tratamentele pe baza de minoxidil si aminexil.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...