Interviu surpriză cu…..

Asa cum v-am promis zilele trecute , m-am hotarat să fac un interviu fulger cu un blogger de succes din punctul meu de vedere. 🙂
Am o listă destul de mare cu bloggeri mei preferati , si m-am oprit un pic din treburile cotidiene ,să stau la taifas cu…Cătălina  Oprea :)) alias CătălliNails !! Are un blog superb vreau sa vă zic ,e o persoană foarte deschisă, drept dovadă că a acceptat imediat interviul .
Cafeluţa este gata…deci…

Eu :    Buna Cătălina, te prezinţi puţin?
Cătălina :Bună şi mulţumesc pentru acest interviu! Să mă prezint puţin? Hmm, cred că majoritatea ştiu că îmi plac unghiuţele colorate ,am 27 de ani ( nu ştiu cănd am ajuns la această vărsta !!!) ,sunt nemăritată :))) îmi plac lalelele..galbene 😀

Eu :   Cănd ai început să scrii online , şi nu neapărat ca blogger ?
Cătălina :  Conform arhivei blogului meu ,am început să postez de pe 10 iulie 2011 şi, culmea, îmi aduc bine aminte cum a fost 😀 Aveam emoţii!!! Online am început să scriu cu mult timp în urmă,pe forum-uri ,apoi au apărut  şi blogurile.

Eu: Ce te motivează să scrii in continuare pe blog?
Cătălina: Promisiunea pe care mi-am făcut-o ,de a scrie în fiecare zi (cu mici excepţii )şi faptul că am cititorii mei,care aşteaptă un nou model de unghiuţe mă motivează.Cănd văd că a fost comentat un model făcut de mine , mă simt bine şi merg mai departe pentru că am pentru cine..cineva mă ascultă..

Eu:  De la ce a pornit totul?Care a fost ideea iniţială?
Cătălina :  Ah!!Da!!Făceam de ceva timp modele pe unghii,dar nu postasem nicăieri, nu le vedeam chiar atât de bine lucrate,dar…intr-o zi cumnata mea mi-a spus să îmi fac un blog cu modele de unghii,ea a fost cu ideea iar eu am pus-o în practică.

Eu:  Pe lângă blogul pe care îl ştim ( şi apropo felicitări!!) mai eşti implicată şi in alte proiecte online?
Cătălina : Nu, sunt dedicată blogului pe care îl ştiţi , CătălliNails!

Eu: Blogul te-a schimbat intr-un fel ?
Cătălina: Da, m-a făcut mai responsabilă! Şi..chiar să cunosc persoane noi,care mi-au devenit dragi .

Eu: Căt de importanţi sunt cititorii pentru tine ?Ai vreun secret cu care îi atragi?
Cătălina: Ei mă motivează să îmi fac treaba pe blog în continuare, am nevoie de feed-back-ul lor!!
Sunt cei mai importanţi!!Secretul??Poate prin faptul că încerc să postez căte ceva in fiecare zi..

Eu:Cum te vezi peste 10 ani ?
Cătălina: Eeehhh!! Mă văd alături de familia mea împlinită, cu un album plin de poze cu amintiri frumoase :))) Şi..normal cu unghiuţele colorate!!

Eu: Ce gănduri de viitor ai pentru blog? 
Cătălina : Nu am nici un plan anume pentru blog! Să postez in fiecare zi cate ceva .Uneori..am impresia că am postat cam toate modelele la care m-as fi putut gândi şi inspira..!!

Eu : Care este reacţia ta la comentariile negative?
Cătălina : Sincer, apreciez şi comentariile negative intr-o oarecare măsura.Adică dacă am ceva de invăţat ..Am avut un singur mesaj negativ ..de la un anonim.Era cam aiurea ,nici nu explica ce nu îi convenea ..nici nu s-a semnat ..Ehhh )))) 

Eu: Un sfat pentru bloggeri începători ?
Cătălina: Să fie cât mai la obiect în postările lor,să răspundă la comentariile primite ..(consider că e un aspect foarte important)..

Eu: În încheiere ..un gand bun pentru cititori ? :)))) 
Cătălina : Vă mulţumesc mult pentru timpul pe care îl acordaţi ,pentru a citi blogurile!! Vă pup!!

Eu: Şi noi te pupăm Cătălina ,şi mulţumesc pentru timpul acordat :)) Mult succes !!
          
Cam asta a fost dragii mei , sper că va plăcut micul meu interviu..nu uitaţi să vizitaţi blogul http://catallinanails.blogspot.com/   aveţi multe de văzut şi de învăţat !!!!  Vă pup dulce!!

3 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...