Promisiuni respectate…

Cyril Connolly spunea odată „Promisiunea este capacitatea de a dezamăgii oameni „. Destul de adevărat, depinde de fiecare cum şi în ce fel îşi respectă o promisiune. Eu cel puţin dacă promit un lucru e ca şi când aş depune un jurământ în faţa Curţii Marţiale. Ce-i drept nimeni nu stă cu puşca la tâmpla mea să vadă dacă m-am ţinut de promisiune sau nu, dar nu mă simt bine în pielea mea ştiind că în urma poate am dezamăgit un om.
Hehe.. şi nu sunt genul ” Pisi în 5 minute sunt acasă, promit…” Daa pisoi.. dar ai uitat să specifici din care ora fac parte alea 5 minute şi poate că era bine să zici că e pentru marţea viitoare.. Imaginaţi-vă mutra mea de om tâmpit aşteptând ca motanul să te intoarca acasă, nu e greu nu?
Ehh dar ce să faci, promisiunile (aşa spun marile genii ale lumii) sunt făcute pentru a fi încălcate. Mare dreptate a avut sărmanul om descoperind acest lucru.:) În lista marilor promisiuni sunt multe poveşti cu final fericit sau poate nu.
Aşa s-a întâmplat şi acum ceva timp când „râşniţa” mea de calculator o luase razna. Nu am mai văzut în viaţa mea aşa ceva.. se aprindea singur 3-4 sec şi poc se închidea la loc.. Şi asta.. noaptea fraţilor de începusem să cred că Pc-ul e bântuit. O fi de la filmele alea de groază care le văzusem eu cu două seri în urmă.. Îi spun soţului grozăvia şi: „aaaa mda e de la viruşi… da cred că sigur s-a ars placa de bază.. şi cred că sursa nu mai e bună.. dar lăsa iubita cumpără tata la fetiţa un calculator şi mai bun decât ăsta..”.Şi am aşteptat.. hmm cred că aştept să treacă alea 5 minute… M-am crizat ca un copil, am făcut scandal: Vreau calculator baby!Cu ochii scoşi din orbită, pufăind ca o locomotivă am ieşit din casă glonţ la o prietenă. Ştiam că are şi ea calculator şi i-am cerut voie să caut de la ea ce doream.
„Fataa, dacă iei ţeapă? Huh? Dai banii aşa aiurea şi primeşti o cutie goală? ” Da bine că îmi strici şi tu ziua cu pesimismul tău dragă prietenă… Şi am căutat.. next… next… prea scump… prea ieftin… design urât… opaaa ce avem noi aici?.. OKTAL.. cu or fi ăştia? Produse destule ai de unde să alegi… aha au şi promoţii.. interesant îmi zic şi mă arunc cu comandă nu înainte de a citi din impresiile celorlalti clienţi al magazinului online
Ce mi-a plăcut foarte mult este sloganul lor „Promisiuni respectate. Din 1999” din care reiese după părerea mea legătură strânsă dintre acest magazin şi clienţii săi. Îşi menţin calitatea serviciilor iar promptitudinea este la ea acasă.
Pentru cei care nu ştiu Oktal este unul dintre cele mai longevive magazine online IŢ&C şi electrocasnice din România, începându-şi activitatea online în anul 1999 şi cel mai important lucru acest magazin este membru fondator al Asociaţiei Române a Magazinelor Online din România (ARMO), care promovează şi respectă regulile prezentate în Codul de Bune Practici pentru Comerţul Online din România.
Un lucru bun după părerea mea, îmi inspiră mai multă încredere în acest magazin şi pe viitor ştiu ce voi recomanda şi celorlalţi.
Ahh şi să nu uit computerul a ajuns cu bine, teafăr şi nevătămat. Merge strună, nici nu se compară cu „râşniţa” pe care o aveam şi per total sunt super mulţumită.
Hai gata cu vorbăria, trebuie să îmi aştept motanul, vine în 5 minute şi nu am făcut nimic de mâncare!

                  UPDATE PUNCTAJ OBTINUT:80PCT!
            Acest articol este scris pentru SuperBlog 2012!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...