Review Ulei de Argan Şi Şampon Solid Natural Cu Ulei De Neem

Bună dragele mele ,astăzi vreau să vă vorbesc un pic despre alte două produse care le-am testat cu drag din magazinul online cu produse cosmetice Scintilla Silk ro.
Scintillasilk.ro este un magazin cu produse 100% naturale vegetale. Ultimile produse testate din magazinul lor au fost ” Uleiul De Argan Organic,Virgin” – 50ml şi „Şampon solid natural cu ulei de neem şi cânepă” .
Două produse foarte bune după părerea mea care m-au ajutat foarte mult în îngrijirea părului dar şi a unghiuţelor.Să le luam pe rând :
ULEI DE ARGAN : 50 ml/ preţ 23 Ron (disponibil şi în varianta de 100ml)

DESCRIERE OFICIALĂ :
  Un ulei obţinut prin presarea la rece a fructelor crude, neprăjite, ale arborelui de argan(Argania Spinosa ) care creşte în Maroc. Este unul dintre cele mai rare şi preţioase uleiuri din lume.
Dintre proprietăţi menţionăm:
 • are proprietăţi anti-îmbătrânire.
 • uleiul de Argan conţine un mare procent de acizi nesaturaţi şi de vitamina E, ce îi conferă proprietăţi hidratante, nutritive şi de protecţie contra agresiunilor externe.
 • se foloseşte în tratarea părului, tenului şi a unghiilor.
 • Previne uscarea şi îmbătrânirea fiziologică a pielii.
 • dacă este folosit constant, neutralizează radicalii şi, în consecinţă, atenuează ridurile, datorită antioxidanţilor pe care le conţine.
 • este un tratament excelent pentru părul degradat(îi redă strălucirea), că balsam pentru mâini şi unghii
 • este eficient şi pentru femeile însărcinate, pentru a preveni şi combate apariţia vergeturilor, iar după naştere pentru prevenirea lăsării pielii.
 • este recomandat împotriva acneei, a pielii crăpate şi deshidratate, precum şi împotriva arsurilor.
 • Poate fi folosit atât ca atare cât şi în combinaţii de cu alte ingrediente precum unturi, uleiuri şi uleiuri esenţiale pentru obţinerea de creme, emulsii, unturi pentru corp şi ten.
 • Este recomandat tuturor tipurilor de piele.

PĂREREA MEA : 
Îmi place foarte mult ambalajul ,îmi este foarte uşor să îl folosesc şi îmi permite să dozez foarte simplu cantitatea de ulei dorită.Preţul este foarte acceptabil.
Eu l-am folosit pentru păr ,unghii şi ten. De două ori pe săptamână aplicam un pic de ulei de argan pe faţă seara înainte de culcare pe faţa perfect curată.Lasă un ten foarte sănătos şi luminos.Pe unghiile mele „încăpăţânate” care mereu se exfoliau şi se rupeau foarte repede l-am folosit cam în fiecare zi ,şi chiar se vede diferenţa .Cresc mai repede şi arată mult mai sănătos.Nota mea pentru acest produs : 10!
ŞAMPON SOLID NATURAL CU ULEI DE NEEM ŞI CÂNEPĂ/110-115g-preţ 10 Ron

 DESCRIEREA OFICIALĂ :
 Ingredientele au fost alese cu grijă pentru a obţine un şampon solid eficient, care curăţă,hrăneşte şi ajută la combatarea căderii părului. Întăreşte părul şi stimulează regenerarea lui. Pe scurt, ceaiul de frunze de neem conţine multe ingrediente active, asemenea uleiului de neem, hrăneşte părul şi pielea capului, este un ingredient pentru păr utilizat foarte des în India. Uleiurile de neem, cânepă, avocado, jojoba, ricin au notorietatea de a fi unele dintre cele mai hrănitoare uleiuri naturale pentru păr.
Deşi nu foarte cunoscut, uleiul de cânepă este un rege în tratamentul părului. Este bogat în acizi graşi polinesaturati, vitamine şi proteine. Acizii graşi au un efect emolient, adică previn pierderea de apă şi oferă catifelare părului. Cu toate că este minunat adăugat în şampon, doresc să precizez că uleiul de cânepă este foarte benefic părului şi consumat intern, stimulând creşterea şi regenerarea părului, datorită conţinutului de omega 3, 6 şi 9. 

INGREDIENTE :
 Ulei de măsline extravirgin, ceai din frunze de neem, ulei nerafinat de neem, ulei de cânepă nerafinat, unt de sâmburi de palmier, ulei de avocado nerafinat, ulei de cocos, NaOH, ulei de jojoba BIO nerafinat, ulei de ricin nerafinat, argila verde, ulei esenţial de tea-tree, lavanda şi salvie.

PĂREREA MEA :
L-am folosit cam de două ori pe săptămână ,eu mă spăl foarte des pe cap pentru că părul are o tendinţă de îngrăşare.Face o spumă bogată şi curăţă părul delicat şi „scârţâie” de curăţenie 🙂 .
Se foloseşte la fel ca un şampon. Se udă părul cu apă caldă şi se săpuneşte, masând atât pielea capului, cât şi părul pe toată lungimea lui până se obţine o spumă suficientă. Se clăteşte cu apă din abundenţă.
În final, părul se clăteşte cu 1litru apă caldă în care am adăugat 1-2 linguri de oţet de mere. am mai observat că de când îl folosesc (aproximativ 1 lună) nu mai îmi cade părul ,şi chiar aveam o problemă destul de serioasă cu acest lucru.
La mine cel puţin aceste două produse au lucrat minunat ,nu ştiu care sunt părerile voastre şi chiar sunt curioasă dacă şi voi aţi testat aşa ceva .Eu le recomand cu căldură ,chiar sunt produse care mi-au adus zâmbetul pe buze fără să am nici o urmă de regret că le-am folosit .Vă invit şi pe voi să descoperiţi produsele Scintilla Silk.ro şi aştept cu drag feedback-ul vostru !

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...