Lenjeriile pentru pătuțul copilului, în opțiuni variate, de la Nichiduta.ro

Alegerea unei lenjerii pentru pătuțul copilului vine ca o ultimă completare pentru locul de dormit al celui mic. Depinde și în ce moment se alege acest set, depinde de buget, de tipul de pătuț și de un lung șir de griji pe care orice părinte le are. În orice caz, când sursa este una ofertantă, pare mai ușor să se aleagă o variantă; de aceea magazinul online Nichiduta.ro este o recomandare.

Pentru a ajunge să spui: „uite unde am gasit lenjerii de care am dorit trebuie să ai răbdare să cauți și să știi ce ai nevoie. Iată și câteva repere care să te ajute în acest sens:

Lenjeria aleasă în funcție de pat

Pentru că aceasta trebuie să se potrivească patului, tipul acestuia va dicta și ce tip de set se va alege. Așadar, dacă este vorba de patul din material textil, pliabil, acesta nu va avea nevoie de setul de apărători laterale. Dacă este vorba de patul din lemn ce permite co-sleeping setul de apărători va fi de 3 bucăți, în timp ce la un clasic pat vor fi necesare 4 astfel de apărători. Acestea se montează pe lateralele pătuţului, protejând de aerul rece și mai ales protejând ca cel mic să nu rămână blocat cu mâinile sau picioarele în astfel de zone.

Lenjeria aleasă în funcție de material

Nu ar trebui să fie un dubiu faptul că bumbacul este 100% alegerea potrivită. Este preferat pentru că fibra sa este naturală, lasă pielea să respire și nu provoacă alergii sau alte reacții. Bumbacul asigură confort, nu creează disconfort termic și indiferent de sezon este preferat.

Lenjeria aleasă în funcție de dotarea dorită

Pentru a avea un pătuț 100% complet se poate începe mai degrabă cu o protecție pentru saltea, impermeabilă, pentru a evita accidentele și scurgerile în momentele în care este schimbat bebelușul. Urmează un cearșaf, de preferat să fie pe elastic pentru că se va menține mai bine pe suprafața saltelei.

O pernă pentru bebeluș nu trebuie să fie groasă, întrucât acesta nu trebuie să își mențină capul ridicat în timpul somnului. Cât despre plapumă aceasta nu este prea groasă, de preferat să fie cu modele imprimate, nemaiavând nevoie de faţă de înfăşat. Astfel de seturi sunt și cele mai practice, cuprinzând necesarul unui pat bine dotat. Pentru a metine și partea de estetică una mulțumitoare protecțiile laterale ar trebui să dispună de același model, culoare sau imprimeu.

Astfel de seturi se găsesc în oferta de la Nichiduta.ro. Vin în variante potrivite pentru fetițe, băieți sau de tip unisex. Au dimensiuni variate, pentru a corespunde atât cu patuţurile clasice, standard, cât și cu cele mai generoase, realizate și pe comandă. Pentru a mulțumi gusturile pretențioase ale părinților, cel mai adesea aceștia având și o tematică, un design interior al camerei pentru copil, lenjeriile sunt viu colorate, parte din colecții cu eroi și personaje din desene animate: The Lion King, Spider Man, Minnie Mouse etc.

Pentru că din momentul în care dispune de un pat al său cel mic va avea pe termen lung o nevoie constantă privind lenjeria de pat, același magazin online dispune de opțiuni pentru diferite categorii de vârstă: de la 0-6 luni și până la cele pentru copii de 9 ani și peste. De la 2 până la seturi cu 15 piese, varietatea modelelor aduce și șansa de achiziție la prețuri modice, pentru cei preocupați și de acest aspect.

Aleasă cu grijă, o lenjerie de pat poate face diferența între confort și somn odihnitor și stresul unui copil agitat și părinți pe măsură.

4 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...