Invitaţie în tabăra de vară Costineşti 2013 !…

După o iarnă friguroasă eu cel puţin de abia aştept venirea verii.Mai multă mişcare în aer liber,mai multe opţiuni de aţi petrece vacanţete şi bineînţeles mai multă distracţie.Indiferent de vârstă ,fie că eşti adult sau un copilaş este recomandat ca măcar 30 de minute să-l acordaţi sportului şi nu neapărat de performanţă.
Pentru copiii activi dar şi pentru adulţi, care îndrăgesc mişcarea, o tabără de vară în care sportul face parte din programul zilnic înseamnă o tabără perfectă.Aşa că dragii mei în vara aceasta vă invit pe toţi să petreceţi momente de neuitat într-o tabără de vară sportivă în perioada 2.07-9.07 2013 în Costineşti.
Tabăra Sportiva  ce  se adresează tuturor sportivilor, dansatorilor şi persoanelor care doresc un concediu activ.
Îţi place muzica? Dansează! Dansul este o formă de activitate aerobică dinamică. „Puţine activităţi stimulează creierul aşa de bine că dansul”, spune doctorul Daniela Amen. Dansul necesită totul, de la coordonare şi organizare, la planificare şi judecată, a explicat acesta. Dansul solicită poziţionarea simultană şi în sincron a diferitelor părţi ale corpului şi antrenează toate grupele de muşchi.
Programul taberei sportive pentru cei care sunt mai „învăţaţi” cuprinde următoarele:bastagiu  twirling (mânuire )ston majorete,stagiu balet,stagiu gimnastică ( mobilitate, sărituri specifice,etc ),pregătire fizică generală.Dacă ar fi după mine le-aş încerca pe toate ,curiozitatea fiecărui stagiu de pregătire este maximă şi tare mi-aş dori să văd cum decurg lucrurile .Îmi aduc aminte că în perioada copilăriei mele chiar ne era insuflată dorinţa aceasta către sport ,către mişcare în aer liber.
Chiar îmi este dor de acele momente ,iar o tabăra de vară este perfect pentru a mă simţi la fel ca în copilărie.
În această tabără nici adulţii nu au fost uitaţi ,în programul destinat lor dar şi opţional pentru copii găsim foarte multe activităţi cu care veţi petrece clipe de neuitat şi bineînţeles distracţia şi voia bună va fi din plin.Puteţi alege din: aquagym,zumba fitness,flexibar ,fitball,qigong,pilates sau lady fitt.

Dacă ar fi după mine mi-aş petrece toată tabăra cu zumba fitness ,pur şi simplu ador acest mod de a face mişcare şi în plus e foarte distractiv. În Columbia, zumba înseamnă „repede”. ZUMBA este un fel de aerobic combinat cu dans ce se desfăşoară pe ritmuri latino. Spre deosebire de aerobic, ZUMBA este mult mai distractiv şi te ajuta să rezişti în acest program până vei reuşi să vezi rezultatele dorite.
Cu acest  tip de antrenament te face să te simţi bine, să te distrezi şi să-ţi modelezi corpul în acelaşi timp. E mult mai uşor să dansezi, decât să tragi de aparatele dintr-o sală de fitness. Ca orice antrenament de tip cardio, Zumba te poate ajuta să arzi calorii, să ai o musculatură frumoasă şi mai tonifiată, să-ţi sporeşti densitatea oaselor, să scapi de grăsime şi să-ţi micşorezi tensiunea.Ia uitaţi ce distracţie este în materialul de mai jos,parcă îmi vine şi mie să dansez în acele ritmuri.

Sunt atât de multe lucruri de făcut să nu uităm activităţile de animaţie ,petrecerile,concursuri de vacantă pe nisip sau în mare nici nu ştii ce să faci mai întâi .
Off am vorbit atât de mult de distracţie şi era să uit locaţia taberei .Va fi pe litoralul Mării Negre mai precis în Costineşti la hotel „Casa Duca” o gazdă primitoare unde veţi avea tot confortul dorit ,unde bucatele sunt proaspete şi gustoase iar aşternuturile impecabil de curate.
Preţul acestui sejur : 800 lei – cazare ,3 mese/zi, baza materiala antrenament,profesori de specialitate  (avans 350 lei -pana în 01.05.2013 ; diferenţa 450 lei -pana în  01.06.2013) .
Se acordă o gratuitate (casă,masa,activităţi) la fiecare grup de 15 persoane  (15pers+1 gratuitate) iar  cursurile  vor fi susţinute de profesori de talie naţională şi internaţionala DANS, BALET, GIMNASTICĂ ŞI FITNESS .
Dacă sunteţi convinşi că este locul perfect pentru voi puteţi cere mai multe informaţii la următoarele numere de telefon: 0743-67.77.67 şi 0721-44.55.87.
Aflându-se la cea de a doua ediţie ,tabăra sportivă are urmatorii parteneri: Scoli.Dans.ro, Dance News , Trupe de dans  si agenţia de Advertising Ink9 .
Vă doresc o vacanţă plăcută şi nu uitaţi să-mi împărtăşiţi şi mie impresiile voastre despre momentele petrecute acolo.

Linkuri siteuri oficiale organizator:
http://www.arsnova.ro/

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...