Viitoare ambasadoare Zorile.ro !

Vă spuneam pe la începutul acestei luni despre campania celor de la Zorile.ro și cum era de așteptat am participat și eu cu mare drag fiind conștientă de calitatea produselor pe care dumnealor le comercializează de ceva ani buni.

Curățenia de Primăvară a strâns o mulțime de bloggeri care au avut opțiunea să își aleagă un produs care ar dori să îl testeze . M-am numărat și eu printre ei (cred că au fost peste 200 de înscrieri la această campanie) și cu toate că la început am cam dat-o în bară cu alegerea produsului dorit (care se termina foarte repede) în final am reușit să îmi aleg o minunăție de papucei numai buni pentru alergătura mea zilnică de colo colo.

Eu mi-am ales papuceii GRENDHA pentru femei mărimea 37 că doar am piciorușul mititel 🙂 .M-am îndrăgostit pur și simplu de ei și cu toate că timpul a fost împotriva mea ,am reușit să îi testez prin casă dar pentru minunățiile astea am planuri mărețe.
Sunt de culoare maron ,au o textură florală pe talpă ,iar cusăturile ce traversează partea superioară și talpa interioară oferă acestor papuci un look deosebit și dau o fărâmă de eleganță oricărei ținute.Sunt foarte comozi,iar forma ortopedică a tălpii oferă o bună stabilitate mersului.Materialul este sintetic iar talpa PVC.
Vă spuneam mai devreme de planurile mărețe care le am pentru acești papuci când vremea va fi potrivită pentru ei..Păi cum să nu profit de ocazie ?Voi merge cam peste tot cu ei fără ca picioarele mele să simtă oboseala..În plimbările mele cu copii prin parc ,la plajă și de ce nu chiar la piață după de-ale gurii. Și de ce nu poate la vreo petrecere mai casual vor crea armonie perfectă cu restul vestimentației și cu siguranță voi fi apreciată pentru combinația elegantă care am reușit să o fac cu acesti papuci.
De abia aștept să îi port ,vor fi prietenii mei cu care voi împărți momente unice din viața mea de zi cu zi .
Ce spuneți de alegerea mea?Voi unde ați purta acești papucei sau cu ce i-ați combina?
Vă aștept cu părerile voastre …cu drag a dvs. ambasadoare Zorile.ro Aguritza!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...