Karla.ro-rochii office alb şi negru

Unele femei adoră să-şi cumpere pantofi, produse make-up sau cine ştie ce minuni femeieşti.Eu de la o vreme am început să ador shopping-ul după rochii.Până acum câţiva ani, puteai muri lângă mine şi nu mă vedeai îmbrăcată într-o rochie,dar timpul a trecut, am revenit la „sentimente” mai bune şi acum ador să-mi etalez silueta într-o rochie elegantă indiferent de ocazie.Astăzi vom vorbi puţin despre câteva rochii office pe care le putem purta la orice tip de eveniment şi pentru că ador să găsesc magazine noi unde ne putem satisface poftele, astăzi vom poposi cu drag pe Karla.ro.
Ne vom desfăta privirile în rochii office alb şi negru, eleganţă, stil şi feminitate în acelaşi timp.Această combinaţie niciodată nu dă greş, iar pentru cine îşi doreşte o ţinută simplă dar elegantă în acelaşi timp, alegerea culorilor alb şi negru este la îndemâna oricui iar pentru un look impecabil  această combinaţie este perfectă, atrăgătoare şi plină de eleganţă.
Karla.ro îmi permite să fiu în tendinţe oferind produse de calitate excepţională, la preţuri foarte accesibile şi credeţi-mă am găsit câteva rochii office care nu vor lipsi din garderoba mea.
Prima rochie office aleasă de mine este Sofia,o rochie tip office cu mâneci scurte şi decoraţiuni din dantelă fină.Ador această combinaţie de dantelă albă şi culoarea neagră.Voi ce credeţi?Dantela mă duce cu gândul la copilărie şi m-aş vedea îmbrăcată în această rochie la un botez de exemplu sau la un eveniment în oraş.Nu ai cum să dai greş cu această combinaţie elegantă şi mă gândesc că nu există femei care nu au încercat să se îmbrace în acest stil.
Tot din categoria alb/negru am găsit-o pe Estella. O rochie office elegantă cu aplicaţii de dantelă,fusta largă,decolteu cu pliuri chic şi mânecuţă lăsată.Fie că mergi la o petrecere sau la un cocktail, această combinaţie este perfectă atunci când eşti în pană de idei şi nu ştii cu ce să te îmbraci.
Rochia Miruna mi-se pare perfectă pentru o mică plimbare cu prietenele în oraş sau de ce nu, pentru o întâlnire cu soacra la o cafea.O ţinută clasică şi crede-mă, nu ai cum să nu o impresionezi.Îţi va observa stilul vestimentar şi v-a fi plăcut surprinsă.
Mergem la birou sau o întâlnire de afaceri în oraş?Perfect!Alexia este o rochie office elegantă,cu mâneci scurte, fusta amplă din voal de calitate şi o croială frumoasă.Pentru un strop de eleganţă maximă puteţi asorta această rochie cu cercei şi brăţară din perle albe.Ce spuneţi, fetelor,sunteţi adeptele acestei combinaţii?Unde aţi purta o ţinută office sau o rochie office?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...