Ce mă enervează…

Suntem oameni, fiecare dintre noi suntem înzestraţi cu calităţi şi defecte.Nimeni nu este perfect sau cel puţin aşa cred eu…greşesc? Odată cu înaintarea în vârstă( nu că aş fi o babă smochinită) încep şi „pretenţiile”.Nu vorbim de „pretenţiile” în kilogramele de aur pe care le purtăm, de şifonierele pline cu haine de fiţe sau de câte carduri platium există în portofelul tău.
Vorbesc de pretenţiile pe care le ai de la ceilalţi, mă înţelegeţi?Dacă ofer respectul meu cuiva sunt în măsură să cer acelaşi lucru? Ok să trecem mai departe…sunt om şi ca restul muritorilor de rând am şi defecte. Multe şi nu stau acum să vă plictisesc cu ele.Doar cu unul…nu mai sunt o persoană răbdătoare şi mă enervează multe lucruri pe care alţii le consideră chestii mărunte.
Voi nu păţiţi la fel?Păi să vedem ce mă enervează pe mine:
* oamenii care vorbesc mult şi prost- unii chiar dacă sunt atenţionaţi cu blândeţe sunt şi mai înverşunaţi
*persoanele care promit ceva şi nu se ţin de cuvânt
*momentul când deschid televizorul(din an în paşti recunosc) şi pe toate posturile văd numai piţipoance şi alte persoane de doi lei
*răutatea şi insensibilitatea oamenilor din ziua de azi
*persoanele care judecă după aparenţe
*haterii- dacă nu mă suporţi, nu înţeleg ce cauţi pe blogul meu
*persoanele care se dau prieteni în faţă şi pe la spate bagă cuţitul
*persoanele care după ce au fost „cu mine în căruţă” în momentul în care ajung pe o treaptă superioară te tratează ca pe o cârpă
*”smekerii” de cartier care scuipă chiar în momentul când trec pe lângă tine- câteodată sunt paranoia: are ceva cu mine?
*persoanele care află de unde eşti :aaaa eşti constănţeancă? eşti cu primarul ăla care face şi drege?…Helloooo, nu e neam cu mine!! Deci nu am beneficii, clar?
Şi lista ar putea continua, dragele mele.Chestii mărunte sau nu? Pe voi ce vă enervează?
Câteodată mi-aş fi dorit ca savanţii acestui pământ să inventeze pastila nesimţirii…ar fi minunat, nu?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...