Aromă cu pasiune şi un parfum ce trezeşte suflete…

S-au cunoscut la o vârstă fragedă, atunci când perioada adolescentină răbufneşte prin toţi porii şi doar iubirea îi mai domoleşte. Ariana este o fată timidă din născare, Robert un rebel fără margini, cu chef de viaţă şi curaj sălbatic să înfrunte piedicile tinereţii. S-au iubit în secret, fiecare a ţinut pentru el focul pasiunii şi într-un final, miracolul a avut loc. Ariana cu timiditatea ei l-a domolit, iar el prin natura rebelă i-a dezvoltat curajul, transformând-o într-o femeie perfectă. Se completau unul pe celălalt, relaţia lor era una specială cu multe clipe frumoase, cu sărutări furate pe-nserat, cu şoapte pline de pasiune, cu miros de mere verzi, iasomie şi crini …
Fiecare an le consolida iubirea, fiecare sărbătoare era prilej de bucurie copilărească în momentul când făceau schimb de cadouri. Într-un an de Crăciun, emoţiile şi bucuria din sufletele lor au prins aripi. Urări pline de afecţiune, îmbrăţişări călduroase şi bineînţeles exista suspansul primelor cadouri oferite cu dragoste. 
-La mulţi ani, iubita mea. Îţi mulţumesc că exişti în viaţa mea, spuse el sărutând-o tandru pe gât. Cu toate că este obişnuită să capete toată atenţia lui, Ariana este surprinsă de gestul tandru şi exact la prima lor întâlnire, simţi fluturi în stomac şi o uşoară euforie-n simţuri. Adora din tot sufletul cum miroase pielea lui, se simţi îmbătată de intensitatea parfumului masculin ce-l poartă şi pentru o clipă a crezut că se afla într-o livadă de mere verzi…Bruno Banani Magic Man, îşi spune ea în gând, ameţită de aroma seducţiei. Îi plăcea acest parfum bărbătesc care-i tulbura gândurile. Parfumul Magic Man seduce de la prima picătură, fiind perfect pentru bărbaţi irezistibili, misterioşi şi încrezători în forţele lor. Ingredientele lui sunt combinate perfect, iar aroma copleşitoare cucereşte orice femeie, chiar dacă ar avea o inimă de gheaţă. Posedată de puterea parfumului seducător, Ariana îi sări în braţe fericită. 
-La mulţi ani, dragul meu. Vai, mi-ai luat un cadou? Grăbită, cu o curiozitate de copil îşi desface cadoul. 
-Sper să-ţi placă, draga mea. A fost creat special pentru o femeie senzuală, aşa cum eşti tu. Când te-am întâlnit prima dată, m-ai hipnotizat cu frumuseţea ta. Miroseai a iasomie şi crini, ca o grădină de primăvară. Vreau ca această aromă să mă ameţească tot restul vieţii şi am căutat prin cele mai bune parfumuri online, unul care să se potrivească cu delicateţea ta. Mândru de alegerea lui, Robert îi dărui un parfum original pentru femei seducătoare, irezistibile şi în acelaşi timp sensibile şi romantice. Cacharel Amor Amor Absolu  este un parfum ce reprezintă atracţie, mister, pasiune sălbatică şi nu în ultimul rând dragoste decondiţionată. Amestecul de iasomie, crini şi ananas îi stârnea imaginaţia, parfumul intens îi trezea emoţii pe care niciodată nu le-a trăit. Învăluiţi în  aburi de parfum, şi-au pecetluit iubirea intensă cu săruturi lungi…
A mai trecut jumătate de an şi a venit clipa la care fiecare dintre noi visează. O nuntă de vis, cu mulţi invitaţi şi veselie cât cuprinde pământul. Au plecat în final în luna de miere, cu speranţa că vor petrece cele mai frumoase momente din viaţa lor. Din nefericire, universul a hotărât să le pună piedică. Un accident de maşină le-a zdruncinat visele şi toate speranţele unei iubiri păreau că se sting. În urma accidentului, Ariana a stat în comă timp de peste 14 luni de zile. Robert a stat lângă ea zi şi noapte şi o implora să se trezească. Credinţa lui ajunsese la limită, nimic nu mai conta pentru el şi în ultimul timp a ajuns să arate ca ultimul om de pe planetă. Nebărbierit, cu ochii obosiţi şi fără chef de viaţă…
A mai trecut un timp…se apropie ziua de naştere a Arianei. Împins de la spate de prietenii apropiaţi, Robert îşi schimbă aspectul delăsător din ultima vreme. Se bărbiereşte, se îmbracă frumos şi în drum spre uşa de la intrare se opreşte brusc. Pe masa din sufragerie zăreşte o sticlă de parfum bărbătesc şi pentru o secundă a retrăit un moment din viaţa lui. Înainte să plece în luna de miere, Ariana i-a făcut o surpriză : 
– Să-l foloseşti cu drag, iubitule. Este exact aroma ce-ai purtat-o în ziua când ne-am întâlnit prima dată, îţi aminteşti? spuse ea râzând ştrengăreşte.
La amintirea acelor momente, a zâmbit pentru prima dată de la teribilul accident. S-a parfumat rapid şi a pornit la drum, către dragostea lui şi nu înţelegea de ce îl frământă un sentiment ciudat. Pe drum a cumpărat un buchet de crini, favoritele ei. S-a apropiat de ea şi cu aceiaşi tandreţe ca la început, a sărutat-o. A îmbrăţişat-o strâns de parcă ar fi fost ultimul lucru pe care îl va face şi printre lacrimi i-a şoptit :
La mulţi ani, iubirea mea. 
Acelaşi univers care le-a pus piedică, s-a hotărât să întoarcă ochii spre ei. Durerea din suflet era prea mare şi totuşi, care sunt şansele lor? Aroma de mere verzi şi bergamotă s-a extins în toată camera. În aer plutea un miros de seducţie intensă, irezistibilă, magică…Robert oftează, pierdându-şi speranţa se îndreaptă către ieşirea din salon. Face doi paşi…
-Magic Man…unde pleci? spuse Ariana, cu glas uşor tremurat de emoţie. Te-am auzit în fiecare zi şi am sperat că voi avea puterea să mă întorc la tine.
De parcă ar fi văzut fantome, Robert rămâne nemişcat pentru câteva minute. Nu înţelege ce s-a întâmplat, cum este posibil?
– Aroma ta m-a trezit la viaţă, dragul meu. Parfumul tău m-a înviat, mi-a dat puterea să mă întorc… spune-mi ce-am pierdut în timpul ăsta? 

~Va urma~
Articol participant la proba numărul #13 din cadrul competiţiei SuperBlog 2014.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...