85 de ani cu Fares – Sănătate din inima Daciei

Din cele mai vechi timpuri, consumul de ceai din plante este considerat un obicei dintre cele mai sănătoase. Pe lângă aromele delicioase ce le simţim în aer atunci când ne pregătim un ceai, avem parte de foarte multe beneficii pozitive cum ar fi : relaxarea, revigorarea sau ameliorarea unor boli. Niciodată nu refuz o invitaţie la ceai, aşa că de fiecare dată când îmi invit o prietenă la o mică bârfă, o servesc cu un delicios ceai pentru bună dispoziţie, cu mandarine şi lime  de la Fares. 
Întodeauna aleg produse româneşti şi susţin consumarea sau folosirea lor. Fares este unul din brand-urile care le ador şi mereu am prin casă câte un ceai din gama variată pe care ei o oferă. De curând, Fares Orăştie a împlinit 85 de ani. Opt decenii în care au adunat ani de experienţă şi au pus pasiune în fiecare plantă tămăduitoare culeasă cu dragoste şi grijă pentru a crea remedii naturale, pentru noi. Povestea Fares a renăscut acum 85 de ani din mâinile unui vizionar farmacist Andrei Farago, care s-a asezat la poalele Sarmisegetuzei dând naştere unor lucruri minunate. De sărbători, mi-au făcut o mare bucurie cu acest mic cadou. M-am bucurat şi cel mai interesant dintre toate mi-sa părut un dicţionar în care am găsit sfaturi utile pentru utilizarea plantelor, un glosar complet de proprietăţi al fiecărei plante medicinale în parte, precum şi remedii naturale pentru tratarea diverselor afecţiuni.
„Credem că românii încep să înțeleagă
din ce în ce mai bine faptul că naturalul este valoros. Și, mai mult, îndrăznim
să credem că oamenii apreciază pasiunea și grija noastră pentru plante și tradiție,
alături de expertiza noastră de 85 de ani, având din ce în ce mai multă
încredere în brandul nostru. Le mulțumim tuturor”
, a declarat Andreea
Constantin, Manager Comunicare Fares Orăștie.


Am sărbătorit cu drag anii de experienţă ai echipei Fares şi cu această ocazie am aflat câteva lucruri noi, chiar foarte interesante. Ştiaţi că este nevoie de peste 20 de ore de analize pentru o simplă cutie de ceai şi chiar 48 de ore pentru antibioticul natural Biosept? Sau că echipa Fares Orăştie produce într-un an peste 20 de milioane de cutii de ceai şi peste 800000 de sticluţe cu sirop? Ştiţi câţi lucrează cu atâta dragoste pentru aceste remedii minunate? Sunt peste 750 de oameni care acordă în fiecare zi, o atenţie sporită selectării plantelor şi procesului de uscare a fiecărei plante în parte. 
Pasiunea pentru natură, sănătate şi remedii naturiste le găseşti în fiecare plic de ceai Fares. Sunt curioasă care sunt ceaiurile tale favorite? Ai încercat ceaiul „Bună Dispoziţie cu lime şi mandarine” ?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...