Cumpăna dintre ani…

Gata, a trecut un an. Un an minunat, plin de emoţii, oameni minunaţi pe care i-am cunoscut şi i-am revăzut de câte ori s-a ivit ocazia. Am cunoscut persoane cu suflet cald printre fanii mei şi vreau să le mulţumesc pentru că mi-au stat alături în cele 365 de zile din 2014. Fanilor mei le datorez ceea ce sunt astăzi, ei sunt motivul principal pentru care continui să scriu „balivernele” cu care i-am obişnuit de-alungul timpului. În inima mea este un sentiment atât de greu de descris în câteva cuvinte atunci când un articol este apreciat şi comentat. Zâmbesc şi sunt mulţumită de câte ori citesc câte un comentariu nou, fie el şi negativ. 
Negativ? Cum aşa? Păi nu te enervezi? 
E drept că uneori m-a apucat furia, dar suntem oameni. Fiecare avem dreptul la o opinie şi cine sunt eu să îi refuz acest drept? Şi vouă vă mulţumesc, dragii mei. Fiecare comentariu negativ a fost un şut în dos şi m-a încurajat să merg mai departe, să evoluez. Dacă am reuşit asta, voi să-mi spuneţi. Dacă nu, o să încerc în acest an tot ce pot. 
Victoria aparţine celui mai perseverent.
Cumpana dintre ani m-a prins cu o nerăbdare de nedescris. Nu aveam nimic în plan, nici o petrecere fastuoasă pe o insulă pustie sau alte locaţii luxuriene. Am hotărât pentru prima dată, după foarte mulţi ani, să petrec acasă cu familia mea. Eu, soţul şi copii. Atât! Ne-am pregătit sufleteşte, mâncărica era gata, ne-am pus „straie de sărbătoare” şi am aşteptat trecerea dintre ani. M-am uitat de unşpe mii de ori la ceas. Aveam impresia că trece o eternitate şi nemernicul ăla de ceas îşi cam bate joc de mine. 
21:40…hai să punem şi paharele pe masă, salata, vinul. Am uitat să mă machiez…pfuaiiii nu am nimic roşu? Unde-i bluza aia nouă??…21:48!!! Pe bune? Da du-te, frate! 
Muream de nerăbdare să scap de 2014. De ce? Pur şi simplu aşa simţeam. Aşa cum spuneam la început, a fost un an minunat şi plin de realizări, mai ales pe plan blogosferic. Pentru prima dată nu am „pişat” ochii la miezul nopţii cum făceam de obicei în fiecare an. Aveam un presentiment că 2015 va fi plin cu surprize minunate. Un an în care, probabil cu puţin noroc, voi avea ocazia să-mi îndeplinesc câteva dorinţe mai vechi. Una din ele este să plec într-o vacanţă în străinătate cu soţul şi copii. Să fim sănătoşi şi poate universul va complota să-mi îndeplinească dorinţa. Aşteptări de la noul an? Destule! Timpul va decide prin ce surprize vom trece şi ce obstacole vom avea de ocolit. Dar sunt pregătită să le înfrunt, dragilor.  Eu vă doresc în acest an multă sănătate şi ce vă doriţi voi să se împlinească înzecit. 
Vă îmbrăţişez cu drag şi vă aştept în acest nou an cu multe surprize! 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...