Aeromania – Printre nori cu Diamond Star

Pe 4 iulie 2015 am participat cu drag la „Aeromania 2015„. Am rămas cu amintiri frumoase despre un show aviatic care m-a ţinut cu respiraţia la gură. A fost pentru prima dată când am participat la un astfel de spectacol şi mă bucur că am avut ocazia să mă implic în promovarea online al acestui eveniment. Vreau să-i mulţumesc din suflet Cristinei Mitchievici pentru invitaţia făcută la eveniment şi anume de a zbura cu unul din avioanele disponibile de pe aeroportul Tuzla : Diamond Star 40. Din cauza unor evenimente, vacanţe şi alte mici probleme, zborul l-am tot amânat şi până la urmă pe 24 august am ajuns dis de dimineaţă pe aeroportul Tuzla. Am prins curaj mai ales când am vazut imensul panou din faţa instituţiei : „Învinge-ţi limitele!”. 
Am mers însoţită de prietena mea din blogosfera constănţeană, Maria Tudor. Cu emoţii şi tot felul de scenarii în cap, ne-am învins teama şi imediat am făcut cunoştinţă cu domnul pilot Necşoiu Ioan. Un om de nota 20, deosebit de amuzant şi foarte răbdător cu noi. Am vizitat pentru început întreg hangarul unde am văzut câteva elicoptere interesante, printre ele se afla şi „Ţânţarul”. 

De la domnul Necşoiu am aflat o mulţime de detalii tehnice despre aparatele de zbor existente în hangar (spre ruşinea mea nu am reţinut mare lucru din ele, prea multe cifre etc etc) şi totodată, am aflat că aeroportul Tuzla deţine două piste de zbor. Una de 900 de metri şi cealaltă de 500 de metri. Noi am decolat de pe cea lungă, iar senzaţia a fost una unică. Mă aşteptam să mor de spaimă, să mi-se facă rău… dar, nimic! A fost SUPERB! 

Nu am cuvinte să descriu senzaţia pe care am trăit-o în această experienţă. Am reuşit să-mi înving teama de înălţime şi aş repeta experienţa încă de 10 ori. Vă recomand să încercaţi să vă invinge-ţi limitele şi vizitaţi aeroportul Tuzla. Pentru mai multe informaţii puteţi să accesaţi site-ul oficial Regional Air Services sau pagina de facebook RAS Aeroport Tuzla

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...