SuperBlog – Vis de toamnă

Chiar dacă soarele se încăpăţânează să ne mai încălzească sufletele, astăzi este prima zi de toamnă. Noi începuturi, planuri măreţe, dorinţe neîmplinite care abia aşteaptă să renască şi multă speranţă. Septembrie a fost mereu un anotimp special pentru mine. Cineva acolo sus a hotărât ca eu să fac umbră pământului parte din acest univers într-o zi de toamnă, la ceas de seară… 
Iubesc toamna pentru că întreaga natură pare a fi  la apogeu : o abundenţă de culori romantice, arome imbietoare, nostalgie în fiecare frunză ajunsă la maturitate, poveşti nescrise în fiecare adiere răcoroasă de vânt sau în fiecare stop de ploaie. Dar să nu cădem în pocalul cu melancolie, riscăm un înec de toată frumuseţea şi ţin să reamintesc omenirii că eu nu ştiu să înot… deci sunteţi pe cont propriu. Tot am amintit de planuri mai devreme, vă anunţ că au început înscrierile în competiţia Superblog 2015. Dacă vă place să scrieţi pe blog şi daţi dovadă de creativitate, dacă vă tentează provocările, dar şi premiile, dacă vreţi să vă testaţi limitele, să cunoaşteţi branduri noi şi să vă faceţi prieteni, sunteţi invitaţi să vă demonstraţi talentul în această competiţie. 
Aşadar, astăzi 1.09.2015 (ora 16: 39) îmi anunţ oficial înscrierea în competiţia SuperBlog! Ca orice concurent dintr-o competiţie, de ceva timp râvnesc la un loc pe podium. Cum în ultimile două ediţii am fost la un pas de marea victorie (Superblog 2014- locul 5 şi SpringSuperblog 2015 – locul 4), în acest an am mai multe speranţe şi sper să am inspiraţie pentru următoarele două luni de muncă titanică, stres şi deadline-uri. Dacă voi reuşi, rămâne să vedem la finalul competiţiei.
Vă îmbrăţisez cu drag şi vă urez multă inspiraţie! 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...