Pink Jiva Day 3 Octombrie 2015

Cancerul de sân este cel mai frecvent tip de cancer în rândul femeilor şi conform unor statistici 1 din 6 femei din România(în fiecare an) este diagnosticată cu această boală urâtă, iar 2 cazuri din 3 sunt sunt depistate în stadii avansate ale bolii când nu se mai poate face absolut nimic. 
Cum puteţi reduce riscul apariţiei cancerului la sân?
a) autoexaminează-ţi lunar sânii şi orice modificare a ţesutului trebuie semnalată medicului
b) programează un control medical al sânilor(măcar o dată pe an) şi fă-ţi mamografia (numai) la indicaţia medicului
c) optează pentru o alimentaţie săracă în grăsimi.
Doamnele şi domnişoarele din Constanţa sunt alături de luptătoarele acestei boli crunte şi vrem să ne arătăm sprijinul nostru şi să îndemnăm femeile să conştientizeze că această boală loveşte indiferent de vârstă. Îndeamnă cât mai multe femei să meargă la un control, poţi începe cu tine! Viaţa şi sănătatea au prioritate .Scopul principal al campaniei este acela de a informa cât mai multe femei asupra importanţei efectuării unui control medical de rutină. 
Vino cu noi în Piaţa Ovidiu de la ora 17 pe data de 03 Octombrie 2015 pentru a face împreună un marş de solidaritate pentru femeile diagnosticate cu cancer la sân. Poartă haine roz şi un sutien/bustieră peste haine .Vom împărţi pliante şi fundiţe roz în semn de conştientizare . Vă aşteptam în număr cât mai mare,fiecare implicare contează atunci când ştii că poţi salva o viaţă! Înscrie-te aici la evenimentul creat pe Facebook.
Mai multe informaţii legate de eveniment şi de conferinţa ce va avea loc înainte de marşul de solidaritate, le puteţi afla accesând acest link

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...