Jurnal de călătorie – Caravana „Frumuseţea Dobrogeană”

La începutul lunii septembrie vă anunţam că susţin caravana „Frumuseţea Dobrogeană„. Am promovat acest eveniment cum am ştiut eu mai bine pe toate reţelele de socializare şi am fost foarte fericită să văd că lumea a empatizat cu aceast proiect. Aşa cum am specificat în articolul de promovare, din data de 28 septembrie o echipă formată din hair-stylişti, make-up artişti şi un nutriţionist au pornit la drum cu mult entuziasm să ofere un strop de fericire pe chipurile femeilor din mediul rural. Cum am fost prea ocupată să particip fizic la transformările doamnelor din Bărăganu şi Grădina, vă invit să vedeţi personal o parte din fotografiile făcute pe pagina de facebook „Frumuseţea Dobrogeană„. 
Săptămâna trecută am participat cu drag la ediţia nr 3 de înfrumuseţarea doamnelor şi domnişoarelor din Deleni, sat Petroşani. Echipa „în acţiune” a fost formată din: Viorela Costea, Alina Popă, Nicoleta Iurov -„Baroque Look” Salon şi Nico Style Salon, dna Mariana Piciu şi Ionuţ Gureanu – Margot Salon, Laurenţiu Ruse – Larus Chic Style Salon, Nicoleta Nicolae -estetician Salon Glosse, Andrei Campanu – make-up artist şi blogger (http://homemadebyelena.com/), Mihaela Dascălu Lupu – make-up artist TV Neptun, Loredana Mandru- manichiurista, Alexandru Roşu – voluntar de mare ajutor, Georgiana Bălaşa – voluntar care a spălat pe cap doamnele, Mihaela Carutasu – Asociaţia Civicum Voluntaris (cu logistică şi mâncărica), Teodora Bauman de la Radio Constanţa şi bineînţeles subsemnata, Maria Agurita Ignat – blogger constănţean, om bun la toate( pfff modestia).  Eu am fost cu ochii la ce făceau colegii de echipă, mi-am notat câteva rânduri în agendă şi pentru că nu îmi stă în fire să stau cu mâinile în sân am început să vopsesc doamnele care aşteptau la rând. 
Deşi condiţiile meteo erau nevaforabile pentru o zi de „răsfăţ”, am fost impresionată de numărul mare de doamne şi domnişoare care aşteptau cuminţele rândul la tuns, vopsit, aranjat, make-up şi manichiură. Le-am privit chipurile îmbătrânite de vreme, modestia din ochii lor şi cât de nerăbdătoare erau să aibă parte de un mic răsfăţ… ca doamnele de la oraş, cum a susţinut una din femeile de acolo. 
De asemenea, toate doamnele care au beneficiat de o şedinţă de înfrumuseţare la final au primit câte o fotografie personală cu transformarea lor „de după” şi câte o sacoşică care conţinea diferite produse de îngrijire personală. Produsele cosmetice si de ingrijire corporala au fost oferite de brandurile:
  • AVON Cosmetics Romania
  • Palette 
  • SC Interbrands M&D SRL- Tg. Mures
  • FRESKO
  • OPS
  • Naturalesse
  • BONO
  • Farmasi Cosmetics Romania
  • Flormar
  • Elmiplant
  • B.U. Romania

Le mulţumim tuturor pentru sprijinul acordat şi mai ales doamnelor şi domnişoarelor pentru încrederea acordată de a se lăsa pe mâinile noastre. Mâine, caravana „Frumuseţea Dobrogeană” îşi va face simţită prezenţa în comuna Siliştea, la invitaţia domnului primar Mihai Soare. Acolo ne vor aştepta alte 35-40 de femei, care sunt nerăbdătoare să fie răsfăţate aşa cum merită orice femeie. Voi reveni în scurt timp cu câteva impresii şi de acolo, staţi pe aproape! 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...