Citroniers, Residence Hotels – Iubirea nu are vârstă şi nici limite…

domenii-15-768x349

„Le-aș dovedi oamenilor cât greșesc gândind că încetează să iubească atunci când îmbătrânesc, fără să știe că îmbătrânesc numai când încetează să iubească.” (Gabriel Garcia Marquez)

Aşa scria la finalul invitaţiei pe care am primit-o acum câteva săptămâni. Am rămas surprinsă! Am fost invitată într-un restaurant bio în Bucureşti la logodna domnului Jones. Îl ştiu pe domnul Jones de ani buni, vreo 15 mai exact. Domn galant, trecut de 50 de ani. Şarmant, cu vorbele la el şi trecut prin viaţă. Îl consideram un fel de mentor. Sorbeam poveştile lui de viaţă cu ochii şi întotdeauna i-am admirat pozitivitatea. Mereu avea o speranţă în orice cuvânt. Am avut multe de învăţat de la el şi încă o fac. Azi mi-a dat o lecţie de viaţă. O lecţie despre iubire şi speranţă.

După aproape 25 de ani, domnul Jones s-a regăsit cu marea lui iubire din tinereţe…Casandra. Mă uitam la ei şi încercam să înţeleg. Cum a putut să reziste iubirea lor? Nu credeam că este posibil! Credeam în vorbele „ochii care nu se văd, se uită!”. Întreaga lor poveste a distrus întreg mitul în care credeam orbeşte.

„Odata ce ai ales speranţa, orice este posibil.” – Christopher Reeve

Despărţiţi în tinereţe pe motive de statut social, cei doi nu şi-au pierdut niciodată speranţa. Speranţa că într-o bună zi se vor întâlni şi îşi vor îndeplini visele. Radiau de fericire! O fericire pe care o vezi doar în ochii copilaşilor atunci când văd o jucărie nouă.

i2

Nu voiam să pierd nici o clipă, aşa că am ajuns în Bucureşti cu o zi înainte de eveniment. M-am cazat în hotelul Domenii Plaza, situat într-o zonă rezidenţială. Hotelul face parte din lanţul hotelier Residence Hotels, regăsindu-se în lista clădirilor de patrimoniu arhitectural naţional. Un hotel boutique elegant, intim, de 4 stele şi cu servicii de lux.

n5

În ziua marelui eveniment am avut emoţii. Totul era atât de perfect încât credeam că visez. Fericirea celor doi era molipsitoare. Fericirea lor îţi dădea speranţă şi încredere. Îţi dădea forţa necesară să speri că într-o zi vei trăi şi tu aceste momente unice. Ceremonia a avut loc într-un cadru extrem de luxos şi rafinat. Pe terasa Astrodom, aflată la ultimul etaj al hotelului. O locaţie extrem de potrivită, cu bun gust şi foarte romantică.

t1

Felicitările, masa şi dansul au fost întreţinute într-o atmosferă deosebită. Restaurantul Citroniers este cea mai potrivită alegere atunci când îţi doreşti să sărbătoreşti momentele speciale din viaţa ta. Am aflat că domnul Jones a avut un consultant de eveniment care s-a asigurat de absolut tot ce era necesar la acest eveniment. Decorul şi ambianţa restaurantului Citroniers au un impact deosebit asupra celor ce trec pragul. Pianul amplasat strategic dar în acelaşi timp discret, a făcut ca acest eveniment să fie altceva faţă de cele la care am mai participat.

sigla-citroniers-300x150

Capacitatea restaurantului este de 80 de persoane, dar alegerea a fost perfectă pentru sărbătorirea evenimentului. Meniul a fost curcubeu pe cerul gurii. Bucate alese, specialităţi exclusiviste şi o experienţă culinară de vis. Citroniers este cel mai bun restaurant cu specific mediteranean din Bucuresti, eu m-am convins de asta de la primele înghiţituri.

„Gastronomia este arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea. ” – T. Zeldin

befunky-collage

Mi-am delectat papilele gustative cu Sapori di Giardino Della Nona ( coşuleţ din foaie de orez cu buchet de legume sotate), magret de canard absolut delicios (piept de raţă cu sos dulce şi gratin dauphinois) şi caprese cu mousse de avocado. Pe lângă tortul personalizat de cofetarul restaurantului Citroniers, am gustat şi o mică porţie de Nougat Glace. În acordurile sfioase ale pianului, şampania Veuve Cliqout m-a acompaniat pe tot timpul evenimentului. Curioasă din fire, am aflat că majoritatea ingredientelor din preparatele aflate în meniu sunt biologice, provenite de la producători autohtoni.

Experienţa mea acolo m-a făcut să-mi doresc sărbătorirea tuturor  evenimentelor speciale din viaţa mea. Cu o echipă bine instruită şi cu un profesionalism desăvârşit, orice eveniment va fi un adevărat succes. Restaurantul Citroniers îţi oferă soluţii şi pachete personalizate, iar echipa specializată va organiza totul până la cel mai mic detaliu. În toate pachetele personalizate ai la dispoziţie un consultant, o degustare completă a meniului înainte de eveniment şi un cadou special pentru viitorii miri: Romantic Suite în noaptea nunţii. Eu am rămas fără cuvinte…

t0

Bucuria celor doi m-a făcut să cred că mai am o speranţă. Participând la evenimentul domnului Jones, am descoperit o nouă faţă a rafinamentului şi-a eleganţei pure. Am descoperit că indiferent de statut sau de vârstă, niciodată să nu-ţi pierzi speranţa. Iubirea adevărată nu se stinge niciodată. Iubirea nu are vârstă şi nici limite… trebuie să crezi! 

17 Comments

  1. Intr-adevar iubirea nu are varsta si merita sarbatorita in fiecare clipa a vietii noastre si daca iti permiti o poti face si intr-un local de vis cu cei dragi alaturi.

  2. Hotelurile de tip boutique au un farmec aparte si mai ales servicii exceptionale, articolul tau mi-a facut o mare pofta de calatorii. O sa trec pe lista mea de must-see acest sublim loc.

  3. Foarte frumos ai scris acest articol, felicitari. Nu cunosteam acest hotel dar merita la cate srrvicii are. Mult noroc cu SuperBlogul (si sa speram ca vei iesi pe locul 3)

  4. Cine nu si-ar dori sa mearga macar odata intr-o astfel de locatie, care te transpune intr-o alta lume. Cat despre mancare, imi lasa gura apa.

  5. Am auzit si eu de acest restaurant si toată lunea are cuvinte de lauda. Interesantă povestea ta si mâncărurile alese sunt excepționale

  6. Foarte inspirate citatele alese, împletite frumos cu textul și imaginile din Citroniers, Domenii Plaza. Mulțumim pentru articol! Ne vedem la Gală! 🙂

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...