Lansare YVY Bags – Victoria Gallery Constanţa

new-styles-slider

www.YVY BAGS.ro – We love love to be in your hands!

Sâmbăta trecută am participat la lansarea oficială a brandului YVY Bags în Victoria Gallery din City Park Mall Constanţa. Alături de câteva colege din blogosfera constănţeană am făcut cunoştinţă cu Carmen Negoiţă – Lifestyle&Fashion Blogger şi Ioana Ionescu – administrator YVY Bags. Într-o atmosferă extrem de prietenoasă am fost întâmpinate cu şampanie, macarons şi zâmbete. Cu un capital 100% românesc, YVY Bags ne surprinde de 40 de ani cu un design unic şi o gamă variată de culori şi texturi.

img_3588

„Yvy Bags reprezintă istoria vieţii mele. Mi-am dezvoltat pasiunea şi iubirea faţă de marochinarie, încă de când eram mică şi asta pentru că am lucrat alături de parinţii mei. Ulterior cu trecerea anilor şi văzând că apreciez şi muncesc cot la cot cu ei s-au decis ca eu să duc brandul şi compania mai departe. Aşa am ajuns sa conduc acest business, acum câţiva ani şi mă simt mândră şi onorată să conduc acest imperiu. Ţin la seriozitate, calitate şi sunt atentă pâna la cel mai mic detaliu. Yvy Bags reprezintă: familie, iubire, părinţi, pasiune şi multă dăruire.”  a declarat Ioana Ionescu, administrator Yvy Bags

img_3613

Tipologiile feminine sunt extrem de variate, aşa că fiecare doamnă sau domnişoară îşi poate găsi un model pe gustul său din colecţiile YVY Bags. De menţionat este faptul că orice accesoriu YVY Bags poate fi personalizat după placul fiecăruia. Mi-a plăcut să descopăr mai multe despre ultimul trend în materie de genţi şi poşete,  Smart Bag concept apărut în 2014.

20161126victoria16

Foto Credit : http://www.urbnstyle.ro/

img_3610

O adevărată comoară pentru femeile din ziua de azi, gențile de la YVY Bags  sunt echipate cu un încărcător pentru gadget și lumină led. Colecţia a fost realizată în colaborare cu Albertina Ionescu, iar paleta de culori folosită este una impresionantă. La cererea clinetului orice model din colecţiile YVY pot fi echipate cu acest dispozitiv de încărcare şi există posibilitatea ca modelul să fie personalizat prin gravarea inițialelor posesoarei în piele. Dacă sunteţi prin trecere în City Park Mall Constanţa nu ocoliţi Victoria Gallery, dragii mei! Sper să găsiţi ceva pe măsura personalităţii şi pretenţiilor voastre!

20161126victoria28

Eu cred că mi-am găsit favorita!

6 Comments

  1. Cred ca orice femeie si-ar dori macar una din aceste minunate genti. Imi place enorm favorita ta! Sigur o sa tin cont cand ajung in City Park Mall Constanta.

  2. Iubesc gentile si acest articol mi-a facut „pofta” de cumparaturi. Cred ca o sa dau o fuga pana la City Park Mall Constanţa sa-mi aleg si eu favorita 😀 sau… favoritele!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...