Dorință împlinită – Copil cu viitor…

Banii înseamnă putere, iar puterea îţi oferă posibilitatea de alegere. – Sam Rockwell

Nu de puține ori în viață ne-am lovit de lipsa banilor. Nu lipsa totală a lor, ci atât cât îți vine să te iei la palme și să regreți că nu te-ai născut pui de miliardar. Tânjești după o haină nouă, după o vacanță relaxantă – nu în Tenerife, dar măcar la Sinaia sau la balta de la colțul blocului- sau după o dantură nouă, mașină ș.a.m.d. Dacă ar fi să înșir miile de momente în care am avut nevoie de un împrumut urgent de bani, probabil că ar arăta ca un jurnal haotic. Un jurnal după care s-ar putea edita o carte pentru nevrotici.

Râdem, mai glumim să treacă timpul, dar credeți-mă că sentimentul de neputință este sfâșietor. Acum o să spuneți că banii nu aduc fericirea și că dacă vreau un anumit lucru… să strâng cureaua. Păi, o strângi și ajungi la ultima gaură fără să se vadă rezultate. Englezii au o vorbă atunci când trebuie să faci rost de un împrumut rapidEi întotdeauna apelează la cei trei F: friends, family, fools. Bine, poți apela la familie dar până când să abuzezi de bunătatea lor? Prietenii te ajută și ei când pot, dar nu la nesfârșit. Categoria „fools” e cea la care apelezi doar în caz de forță majoră. Sunt doar niște simpli amici și te vor ajuta doar dacă vii la ei cu o povestioară lacrimogenă. Eventual cu venele tăiate și cu un picior rupt îndoit după cap.

Lipsa banului nu e un obstacol. Lipsa unei idei DA. – Ken Hakuta

Principiul împrumutului poate fi acceptat în condițiile unor situații urgente și aici vorbim de situații limită. Îmi amintesc un moment în care unul din băieții mei a venit de la școală supărat foc. Am încercat să-l descos, să văd ce îl neliniștește. Cu ochii în lacrimi mi-a spus că la sfârșit de săptămână a fost invitat la un concurs de invenții în Germania.

– Și de ce plângi, dragul meu? Ar trebui să fii fericit. Este șansa ta să arăți ce poți și sunt sigură că te vei întoarce cu premiul cel mare. Hai, nu mai fi supărat…

– Dar, mami… nu sunt bani pentru asta. Știu că muncești din greu și…

– Dragul meu, asta nu este problema ta. Ești încă mic să te gândești la asemenea lucruri. Tu bucură-te de copilărie și vedem noi cum rezolvăm problema.

Plecarea lui Cosmin în Germania era costisitoare. Școala nu asigura decât cazarea, iar în rest totul revenea pe spinarea părinților. M-am consultat cu soțul meu, apoi după câteva calcule am ajuns la concluzia că banii pe care îi avem nu sunt suficienți. Ziua de salariu era la sfârșitul lunii, iar plecarea lui Cosmin în câteva zile. Familia nu ne poate ajuta, prietenii sunt puțini la număr și ăia cu lipsurile lor, iar restul… mai bine ne lipsim să întrebăm. Să facem un împrumut rapid la De unde să facem rost de un credit până la salariu și în plus, unde găsim credit cu dobândă 0?

Banii sunt ca un șaselea simț fără de care nu poți face o completă utilizare a celorlalte cinci. -W. Somerset

Am căutat disperați soluții în mediul online și am descoperit că un credit rapid online se obține în doar trei pași. Soliciți împrumutul, se procesează cererea rapid și primești banii. Fără intermediari sau brokeri de credite, Telecredit este o instituție financiară nebancară care te ajută cu un împrumut de bani imediat, ca între prieteni. Oricând ai nevoie, Telecredit oferă împrumuturi pe termen scurt cu sume între 100 si 2000 de RON pe o perioada maximă de 30 de zile. Creditele se pot acorda atât persoanelor cu statut de salariat, cât și pensionarilor.

Ne-am bucurat când am văzut ce avantaje avem. Nu există comisioane ascunse, nu ai nevoie de giranți sau garanții și nici de adeverință de salariat. Procedura a fost extrem de simplă și a fost nevoie de numai câteva click-uri. Am intrat pe pagina principală, am ales suma și perioada de rambursare și apoi am completat cererea de împrumut online cu datele mele. Am trimis cererea și în scurt timp am primit aprobarea împrumutului. Banii au fost virați imediat în cont, iar noi am respirat ușurați.

Cosmin și-a îndeplinit dorința. A mers în Germania să-și prezinte invenția și spre bucuria tuturor s-a întors premiat. Noi am fost norocoși să găsim soluția salvatoare și să bucurăm inima unui copil care crede în viitorul lui. Indiferent de urgență, un credit nebancar poate fi plasa ta de siguranță financiară și te va scoate din impas. Noi am apelat la Telecredit și am asigurat îndeplinirea unui vis de copil… cu viitorul în față. Acum așteptăm următoarea plecare a lui Cosmin. De data asta a fost contactat de o firmă ce dorește să-i cumpere proiectul și să colaboreze cu el timp de 5 ani. Fericirea se citește pe chipurile noastre și faptul că un simplu împrumut rapid a reușit să construiască o mică parte din viitorul celui mic, ne face să credem că nimic nu-i imposibil. Visele cer timp să se împlinească… și un pic de siguranță financiară.

Acest articol a fost scris pentru proba nr 12 din cadrul competiției Spring SuperBlog 2017!

17 Comments

  1. Cand ai mare nevoie de un ajutor in bani cea mai buna solutie este un credit.

  2. Buna ziua tuturor creditorilor de credite private (Lee Hernandez, Loan, Firm) Furnizez tot felul de împrumuturi, împrumuturi de afaceri la domiciliu pentru consolidarea capitalului personal pentru împrumuturi pentru studenți etc. Ofer credite persoanelor fizice la rata de 3% și compania cea mai de încredere și mai sigură
    in lume.
    Dacă sunteți interesat atunci contactați această firmă privată acum pentru a oferi împrumut tuturor
    Categoriile de solicitanți, fie că sunt companii sau pentru utilizarea personalului, mai jos sunt detaliile de contact ale companiei
    Trimiteți un e-mail la: Leehernanadezloanfinance@gmail.com
    Felul meu de viata clienti viitoare multumesc.

  3. Aveți nevoie de un împrumut. Suntem legali și garantăm creditorul împrumutului. Suntem o companie cu asistență financiară. Noi împrumutăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri. Vreau să utilizez acest suport pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă pentru beneficiari. Vom fi bucuroși să vă oferim un împrumut. Contactați-ne prin melodyloanfinance@gmail.com

    • Suntem o companie certificata si legitima.
        Aveți nevoie de un împrumut personal?
        Aveți nevoie de un împrumut de afaceri?
        Trebuie să plătiți niște facturi?
        Trebuie să începeți o afacere?
        Trebuie să investiți în țara dvs.?
        Oferim toate tipurile de împrumut la o rată a dobânzii foarte scăzută 2% dacă sunteți foarte interesat contactați-ne prin e-mail suntrustprivatecompany@gmail.com

  4. Buna,

    Sunt doamna Viviane Martini Destro, creditor privat de împrumut care împrumută celor care au nevoie de împrumut și cei care vor să înceapă o afacere nouă. Împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru companii și toate tipurile de împrumuturi, la o rată a dobânzii de 2%, contactați astăzi la: viviane.martini100@gmail.com,
    OFERATORUL LEGAL DE ÎMPRUMUT

  5. Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați această problemă în mâinile creditorilor falși, vă asigur aici 100% suntem o companie de încredere care în prezent înființează o schemă în formă de împrumut pentru a ajuta diverse persoane precum și organizațiile care au intenții de renovare, datorii? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? refinanțare? și, de asemenea, crearea de echipamente de afaceri. Sunt o femeie internațională de afaceri și un împrumut care a oferit împrumuturi diferitelor persoane și firme din Europa, Asia, Africa și alte părți ale lumii.

    Vreau să știți că această companie este o companie autentică cu rezultate bune. De asemenea, doresc să vă informez că nu am fost implicați niciodată în activități de fraudă. și vă pot asigura că ceea ce altă companie nu poate face pentru dvs., o voi face pentru dvs. și vă voi face fericiți și vă veți zâmbi pe față. îți dau cuvântul meu doar să ai încredere în mine și nu vei regreta să faci afaceri cu noi, căutăm mai multe, pentru că suntem aici pentru a rezolva toate problemele tale financiare, un lucru din trecut.

    Împrumuturile noastre pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile pentru o investiție de afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și că vom fi dispuși să împrumutăm. Vă rugăm să ne contactați astăzi prin adresa de e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com)

  6. Buna,
    numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugerăm că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

    Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care a primit împrumutul meu de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și la rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma creditului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune din Mama Alicia Radu

    Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți astăzi această mărturie. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.

  7. Cauți un împrumut autentic?
    Vreau să folosesc această ocazie pentru a informa pe toată lumea că doamna Susan Patrick o împrumutător privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
    (susanpatrick18@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi.

    Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru o rată ieftină?
    Ești în datorii?
    Aveți un credit rău?
    Ați fost refuzat de bănci sau de creditori?
    Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă începe propria afacere?
    Aveți nevoie de un împrumut pe viață?
    Aveți nevoie de un împrumut de locuință / investiție?
    contactați-ne prin adresa noastră de e-mail:
    (susanpatrick18@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi.
    SALUTARI

  8. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a începe o afacere sau vreun fel de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe {Creditplusfinance11@gmail.com}

  9. Buna,
    numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugeram că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

    Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care mi-a luat împrumutul de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma creditului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune din Mama Alicia Radu

    Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți această mărturie astăzi. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.

  10. Am acordat împrumuturi companiilor și persoanelor fizice cu o rată a dobânzii rezonabilă de 2%. E-mail la: (anggadiman1@gmail.com) dacă sunteți interesat de oferta de împrumut.

  11. Toate datorită dlui John Goodman mi-a făcut să primesc împrumutul meu de la Federația Bancară din Rusia, puteți, de asemenea, să primiți împrumutul de la el cu încredere în mine. Puteți împrumuta cu ușurință bani pentru perioade de 12 până la 360 de luni la rata dobânzii de 2% și, prin urmare, nu există garanții, pași simpli, finanțare rapidă. Dacă sunteți interesat de oferta de împrumut, Aplicați pentru împrumut rapid și convenabil pentru a plăti facturile sau Căutați finanțare pentru a vă crea propria afacere? contactați dl John Goodman astăzi la Federația Rusă prin e-mail: globalloanfirm051@gmail.com Whats App Number +1 (845) 731 5341 Contactați-l pentru a obține un împrumut autentic acum.

    Domnul John Goodman

  12. Credeți că ați primit ajutor financiar? Aveți nevoie de un împrumut de urgență? Crezi că ai început propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința. Noi oferim împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi pentru întreprinderi și toate tipurile de împrumuturi la dobândă de 2% pentru mai multe informații, contactați-ne acum prin e-mail, davidpetersonloanfirm1@outlook.com

  13. GARANȚIE OFERTA GENERALĂ DE OFERTE DE CREDIT: (queenethloans@gmail.com) Sunteți în căutarea unui împrumut de afaceri? un împrumut, un împrumut pentru locuință, un împrumut de mașină, un împrumut pentru student, un împrumut de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. De asemenea, banca sau instituția financiară poate refuza împrumutul dvs. din orice motiv. Suntem creditori privați, întreprinderi de creditare și persoane fizice la o rată a dobânzii scăzută și favorabilă de 2% din rata dobânzii. dacă sunteți interesat de împrumuturi? Contactați-ne astăzi (queenethloans@gmail.com) și obțineți un împrumut astăzi. vhatsapp: +2348062209818 xxxxxxxxx

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...