Pietrele semipretioase care iti ofera protectie si te incarca de energie pozitiva

Pietrele semiprețioase au fost dintotdeauna apreciate de doamne și domnișoare nu numai pentru frumusețea lor, ci și pentru calitățile vindecătoare pe care le dețin. Puterea de vindecare a cristalelor și a pietrelor semiprețioase era bine cunoscută în antichitate, când oamenii apelau la pietre de tot felul pentru a combate sau trata diverse afecțiuni fizice sau psihice. Și astăzi avem la dispoziție o listă întreagă de pietre și cristale din care o putem alege pe cea care ni se potrivește cel mai bine.

Dacă suferi de atacuri de panică, ești neliniștită, obosită și stresată, forţa vindecătoare a pietrelor semipreţioase te poate ajuta, redându-ți echilibrul fizic şi emoțional. Iată câteva pietre pe care e bine să le porți cu tine :

Amazonitul elimină stresul, calmează agitația, absoarbe radiațiile emise de telefoanele mobile, echilibrează energiile, dispersează energiile negative și îi readuce buna dispoziție celui/celei care îl poartă.

 

Aventurinul este o piatră de culoare portocalie care calmează iritarea și îi aduce prosperitate celui care o poartă. Protejează inima, sistemul nervos și muscular, calmează erupțiile și are o puternică acțiune antiinflamatoare.

 

Carneolul este piatra semiprețioasă care ajută la restabilirea vitalității și a motivației,aducând noroc, pace și protecție împotriva ghinioanelor. Această piatră ajută la regenerarea celulară, la vindecarea reumatismului și a afecțiunilor renale.

Lapis Lazuli sau piatra cerului (în traducere din limba latină), este o piatră superbă considerată și una dintre cele mai vechi pietre de pe pământ (fiind extrasă din minele din Afganistan cu mai bine de 6000 de ani în urmă). Este o piatră care ajută la meditație și concentrare, protejează împotriva energiilor negative și ajută la reducerea inflamațiilor gâtului și capului.

Bijuteriile handmade realizate cu pietre semi-prețioase (agate, aventurin, citrin, lapis lauzli, turcoaze, agate, jad, hawlit, goldstone, malachit, obsidian, opalit, sodalit etc) conțin energia pietrelor respective.

Bijuteriile cu pietre semi-prețioase pot fi confecționate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor fizice și psihice specifice ale purtătoarei, sau pentru a crea vibrații armonioase care aduc protecție, prosperitate, claritate, dragoste și sănătate.

În magazinul Margele.ro vei găsi o bogată colecție de pietre semiprețioase care te vor ajuta să-ți menții sănătatea și buna dispoziție. Avem prețuri bune și oferim livrarea gratuită la comenzi de peste 70 RON. Te așteptăm!

2 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...