Apidava -Frumusețe 100% naturală

Multe dintre noi ne confruntăm cu probleme de greutate și mai ales cu celulita. Problema este că degeaba ții dietă dacă nu faci mișcare, nu suplimentezi consumul de apă și bineînțeles, dacă nu folosești creme hidratante. Alimentația nesănătoasă, consumul de alcool, stresul sunt câțiva din factorii care determină formarea celulitei.

Sfaturi practice? Beţi cât mai multă apă. În cazul consumului zilnic de cafea, suplimentaţi apa consumată. Dansaţi de fiecare dată când aveţi ocazia, folosiți bicicleta, alergaţi în parc şi mergeţi cât mai mult pe jos. Pe lângă toate astea, folosiți cu încredere produse Apidava.

Eu de exemplu folosesc de ceva timp crema anticelulitică cu unt de shea. Proprietățile principale ale acestei creme sunt:

– regenerează şi protejează epiderma;
– revitalizează şi hrăneşte pielea;
– reface ţesuturile deformate de celulită;
– tonifica musculatura;
– hidratează pielea;
– stimulează circulaţia sanguină;
– produs destinat pielii corpului şi zonelor afectate de celulită

Crema anticelulitică conține o combinaţia de propolis, ulei de pin, miere, extract de Salcâm și este un tratament foarte eficient împotriva celulitei, cu efect de stimulare a microcirculaţiei locale. Mierea este binecunoscută pentru proprietațile ei calmante, tonifiante, remineralizante, antioxidante și de stimulare a metabolismului celular. Crema utilizată zilnic cu un masaj blând aceasta tonifică pielea şi reduce apariţia aspectului de coaja de portocală.

Părerea mea după folosirea acestei creme anticelulitice: mă așteptam să simt acea încălzire după ce îmi masam picioarele, dar nu s-a întâmplat așa. În schimb din cauza uleiului de pin simțeam senzația de răcorire, iar după trei zile se vedea diferența cu ochiul liber. Nu, nu a dispărut celulita dar în schimb am observat că pielea este mult mai fermă, mult mai hidratantă. Presupun că voi vedea cum dispare celulita după o lună de utilizare zilnică, combinată cu o dietă și mișcare minim 30 de minute. Voi reveni cu noutăți peste două săptămâni. Mi-ar fi plăcut totuși ca produsul să fie ambalat cu un dispozitiv cu dozaj, pentru a fi mai ușor de folosit. În rest mie mi-a plăcut această cremă celulitică după două săptămâni de utilizare. Notă : 9 din 10

Al doilea produs testat concomitent cu crema celulitică a fost crema de corp hidratantă cu Miere, Propolis, Ceară de albine, Unt de SHEA şi Uleiuri esenţiale. Ador cum miroase!

Proprietăţi:
– hidratant intens pentru pielea uscată şi iritată
– stimulant, activează microcirculația
– cicatrizant, accelerează vindecarea plăgilor
– stimulează sinteza de colagen care previne ridurile şi alte semene de îmbătrânire
– factor de protecţie UV

Untul de Shea stimulează regenerarea celulara și are proprietăți hidratante și nutritive benefice pentru corp. Totodată previne și tratează cu succes vergeturile, cicatricile și chiar ridurile asta dacă este folosită zilnic. Ce mi-a plăcut? Mi-a plăcut că intră repede în piele, miroase demențial de bine și lasă pielea fină, hidratată.

Fiind timpul prea scurt să vă ofer un review mult mai concis, promit că revin cu noutăți după alte două săptămâni de utilizare. Per total cele două produse sunt foarte bune, le recomand cu drag mai ales că susțin calitatea produselor autohtone românești! Tu ai folosit aceste produse?

4 Comments

  1. Imi place sa fiu frumoasa si asta a fost principala mea preocupara pana acum cativa ani… 6 mai exact cand s-a nascut fetita mea. Va spun sincer, este important sa fim frumose, insa este important si sa invatam si sa ne educam…. asta voi incerca sa o invat pe mica mea Ana, chiar ieri am comandat de pe https://artofplay.ro/ doua jocuri, unul educational unul de dezvoltare abilitati vizuale care sa ma joc impreuna cu ea, acum ca vine toamna!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...