Nomasvello – Răsfățul unui ten 40+

Da, da! Ați citit bine, dragii mei. Am depășit cu mult pragul 40+ și deși nu recunosc, a început să-mi placă această etapă. Dacă înainte eram îngrozită de faptul că voi împlini 40 de ani, astăzi la aproape 42 de ani mă simt mult mai împlinită, mai frumoasă. Știm cu toții că îmbătrânirea pielii este un proces ireversibil, așa că am hotărât să am mai multă grijă de pielea mea și bineînțeles, să las profesioniștii să se ocupe de acest lucru. Câteodată mai recurg la mici trucuri de frumusețe, mai încerc câteva măști pregătite pe loc cu ce am în frigider, dar niciodată tenul meu nu arată mai bine ca atunci când trece pe la un salon profesionist.

Nomasvello a fost dragoste la prima vedere încă din 2017 și de atunci i-am recomandat de câte ori am avut ocazia. De curând am început să îi vizitez iar și de această dată am ales să îi vizitez pe Nomasvello Carrefour Tom Constanța. Am făcut cunoștință cu Lavinia Drop, o minune de fată de care m-am lipit ca timbrul de scrisoare. Zâmbitoare, extrem de amabilă și gata să-mi răspundă la avalanșa de întrebări pe care le pregătisem.

Pentru început Lavinia mi-a explicat ce urmează să se întâmple. Am început prin a completa un chestionar referitor la starea mea actuală de sănătate, apoi Lavinia mi-a făcut o diagnoză facială Wood Lamp bazată pe analiza gratuita a tenului și pe stabilirea tratamentului și a produselor specifice fiecărei probleme faciale. Cu ajutorul lămpii cu ultraviolete se pot observa imperfecțiunile profunde ale pielii.

Diagnoza faciala Woodlamp cuprinde 3 pasi:

  • 1. Demachierea blânda a tenului cu apa lipozomală, demachiant cu efect 3 in 1, pe baza de lipozomi și mușetel
  • 2. Diagnosticarea tenului cu ajutorul lămpii cu ultraviolete
  • 3. Planul de tratament, în baza analizei efectuate

După diagnosticare, Lavinia mi-a recomandat o curățare Pro Skin și un tratament facial cu LED. Ce este curățarea facială Pro Skin? Este cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare.

O metodă rapidă, eficientă şi non-invazivă în urma căreia veți vedea următoarele rezultate:

  • Piele hidratată, netedă și moale;
  • Porii se închid;
  • Punctele negre dispar;
  • Celulele se regenerează și se stimulează producerea de colagen.

Pe durata tratamentului Pro Skin s-a folosit o spatulă metalică ( permite utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice) şi un ser fiziologic:

  • pentru a curăţă în profunzime
  • pentru a înlătura un strat de celule moarte de la suprafaţa pielii
  • pentru a închide porii

Apoi la final Lavinia a folosit un fluid revitalizant cu vitamina C în proporţie de 12%, pentru a relaxa tenul. A masat tenul cu acest fluid, timp de 5 minute, fluid ce regenerează pielea, conţine pigmenţi de luminozitate și activează elastina şi colagenul.

După curățarea facială Pro Skin am făcut și un tratament LED adecvat nevoilor tenului meu. Mi-a fost aplicat un produs cu acid hialuronic și apoi a fost setată lampa pentru intensități de lumină care să acționeze timp de 20 de minute fix pentru problemele mele.

Pentru efecte de lungă durată tratamentul presupune repetarea primelor 2-3 ședințe la un interval de 2 săptamâni (în funcție de cât de încărcat este tenul și de nevoile lui), după care o dată pe lună. Cum mă simt după prima ședință? MINUNAT! Tenul meu este mult mai luminos, mai hidratat. Pielea arăta mult mai  hidratată și netedă, iar punctele negre și petele au dispărut fără urmă. Recomand? Din toată inima! Mai ales că Lavinia este foarte răbdătoare și îți răspunde la toate întrebările ( credeți-mă are răspunsuri la toate întrebările) și este extrem de pregătită profesional. Data viitoare vă povestesc cum a decurs cea de-a doua ședință! Până atunci, voi ce tratamente v-ați dori să încercați la Nomasvello?

Iată de ce servicii te poți bucura în saloanele Nomasvello:
☑️ Epilare Definitivă cu ultimele tehnologii în domeniu, IPL și Laser Dioda;
☑️ Terapii Faciale inovatoare, cu Proskin, LED si IPL;
☑️ Tratamente corporale, anticelulitice și de fermitate a pielii;
☑️ Albire dentară BIO;
☑️ Produse profesionale pentru ten.

Dacă și voi aveți un centru Nomasvello în oraș, vă recomand cu drag să încercați măcar odată un astfel de tratament. Îi puteți găsi găsi în BucureștiArad, Pitesti, Oradea, Brăila, ConstanțaCraiovaGalațiBacăuClujTimișoara, Brașov, Iași și Ploiești. 

4 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...