Adysim – De ce să alegi o firmă de servicii funerare…

Pierderea unei persoane dragi este un chin, iar durerea emoțională este fără margini. În acel moment de cumpănă intervine stresul și nu poți face față cerințelor, iar Adysim îți vine în ajutor oferind servicii funerare complete și desigur, transport funerar. Este de mare ajutor un astfel de serviciu, mai ales că o astfel de firmă răspunde imediat la apelul vostru, iar voi puteți petrece timpul alături de cei dragi. Nu este ușor să alegi un serviciu funerar profesionist, dar dacă veți opta pentru o firma serioasă, care oferă servicii complete, veți scăpa de stresul întocmirii actelor necesare, de manipularea, toaletarea și pregătirea persoanei defuncte, de transportul funerar, alegerea sicriului potrivit sau organizarea parastasului de după înmormântare.

Printre serviciile funerare pe care vi le asigura Adysim se numără şi obţinerea unui loc de veci, îmbălsămarea, toaletarea şi transportul persoanei trecută în nefiinţă, achiziţionarea, transportul şi livrarea sicriului, a crucii şi a tuturor accesoriilor corespunzătoare, precum şi realizarea aranjamentelor florale, a coroanelor şi a jerbelor cu mesaje personalizate de la cei apropiaţi. Pot fi contactați oricând (au program non-stop), întrucât mereu va fi mereu disponibil un consilier care va furniza celor interesați informațiile dorite cu privire la serviciile și produsele pe care le oferă. Optează pentru un astfel de ajutor cum sunt serviciile funerare,  pentru a te scuti de toate grijile ulterioare, dar și pentru a putea petrece ultimile clipe alături de cel răposat.

De ce sa apelati la o firma de servicii funerare? 

1. Va oferă timpul necesar pentru a pregăti cum trebuie evenimentul

2. Vă ajută cu obiceiurile ce țin de ritualul înmormântării

3. Vă ajută cu actele de înmormântare

4. Oferă consiliere familiei și sprijin emoțional

Preţul pentru pachetele funerare existente diferă în funcţie de serviciile oferite. Există de-asemenea pachete mai ieftine, care pot fi achitate în baza talonului de pensie (acest pachet conţine elementele importante pentru o înmormântare, precum sicriul, crucea, tămâia, coliva, candele, doliu, toaletarea defunctului, serviciu de întocmire a actelor, transportul spre cimitir). Există, de asemenea, şi pachete de lux sau premium pentru înmormântare ce include și cosmetizarea (make-up) defunctului, capac frigorific etc.

De asemenea, firmele de servicii funerare oferă şi pachete funerare pentru cei care doresc incinerarea defunctului. Acestea includ, pe lângă actele necesare, lumânări, batiste, sicriu, şi desigur, programarea la crematoriu, transportul defunctului către crematoriu.

Un alt aspect important este acela că aceste firme se pot ocupa şi de repatrierea persoanelor care au decedat în afara ţării, atât în ţări din Europa, cât şi în state de pe alte continente.

Indiferent de preferinţele dumneavoastră, este foarte important ca firma de servicii funerare pe care o alegeţi să fie cea care vă oferă întotdeauna răspunsuri la toate întrebările pe care le aveţi, să vă ofere sprijin emoțional, îndrumare şi opţiuni, astfel încât înmormântarea să se desfăşoare fără probleme. Așadar, pentru ca totul să decurgă fără probleme, lăsați birocrația pe umerii unei firme specializate în servicii funerare, iar dumneavoastră veţi beneficia de mai mult timp pentru a sta împreună cu cei dragi, care au nevoie de tot sprijinul dumneavoastră în aceste clipe de durere.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...