Ludotech – Educaţie prin joacă

De profesie sociolog, Elena Gorun a înfiinţat în mai 2017 un start-up educaţional ce oferă copiilor şi părinţilor oportunitatea de a explora concepte noi şi inedite. Ludotech, aşa se numeşte centrul, este un loc de joaca mai neconvenţionalal unde copiii şi părinţii lor nu se vor plictisi niciodată. Jucăriile educative, atelierele practice şi educative şi nu în ultimul rând cercurile de lectură, fac din acest loc un mediu propice pentru dezvoltarea şi educarea copilului. Elena Gorun, preşedintă neobosită a Asociaţiei Work at Home Moms România a investit emoții în proiectele pe care le face, iar Ludotech este cea mai mare investiție emoțională după părerea mea. Într-o continuă evoluție, centrul educațional este în topul spațiilor de joacă din București, mai exact din sectorul 4.

Atracția Ludotech este o ladă de nisip cu realitate augumentată, care are la bază principii de topografie și hidrologice. În acest loc copilașii nu au cum să se plictisească și ceea ce mi se pare minunat este că Ludotech promovează producătorii de cărți și jucării/obiecte autentic românești. Pentru că au împlinit de curând 1 anișor de existență, Ludotech mi-a făcut o surpriză!

Copii au nevoie să fie stimulați, să experimenteze idei și tehnologii noi, iar Ludotech este exact experiența necesară de care tu ca părinte și copilul tău vă puteți bucura din plin. Ce veți găsi acolo?

RECEPȚIE: Vă întâmpinăm cu multă voie bună, cafea, apă și ceai din partea noastră.

MAGAZIN: Dacă doriți un cadou de neuitat, avem pentru dumneavoastră zona de magazin, de unde se pot achiziționa o parte dintre produsele aflate în centru la explorat.

CAMERA 6ANI+: Copiii cu vârstă de peste 6 ani pot descoperi tainele realității augmentate, proiectând forme de relief și învățând prin joacă.De asemenea, își pot realiza propriile circuite sau trasee de bile. Microscopul ne este și el prieten, descoperind cu ajutorul lui, flori și mușchi, prin joacă. Nu am uitat nici de micuții exploratori dornici de a învața tainele cusutului sau ale cărților.

CAMERA 1-5ANI: Jucăriile atent selecționate, din lemn, vopsite non toxic și din materiale cât mai prietenoase cu mediul înconjurător, vin în întâmpinarea micuților cercetători pentru a le stimula imaginația. Descoperim minunatul univers al jucăriilor educative, puzzleuri, forme de construit, Lego, plăci magnetice, roboțelul Cubetto, cărți, numărătoare și multe altele. Dacă vă doriți un loc unde să testați și jucăriile producătorilor români, Ludotech este cea mai bună alegere.

LOUNGE PENTRU PĂRINȚI: Doriți un moment de relaxare? Avem tot ce este nevoie pentru o reconectare! Aici descoperiți jocul de strategie Trip, placa motrică, magneți, mecanismul pentru iluzii optice.

HUB: Sunteți în căutarea unui loc în care să lucrați în liniște, dar trebuie să aveți activități cu cel mic? Ludotech vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o zonă de lucru. Sau poate sunteți în căutarea unui loc destinat întâlnirilor, atelierelor sau cursurilor pentru părinți și copii? Aici găsiți spațiul potrivit.

În cadrul centrului, se pot servi alimente în zona special amenajată. Nu oferim alimente, dar puteți aduce pachețel pentru cei mici și mari.

PETRECERI SAU EVENIMENTE PRIVATE Dacă doriți o petrecere sau un eveniment special alături de noi, va invităm să ne contactați prin e-mail la contact@ludotech.ro pentru a stabili detaliile pentru o petrecere-Ludo perfectă.

PROGRAM:

Luni 10:00 – 18:00

Marţi: 10:00 – 18:00

Miercuri: 10:00 – 19:00

Joi: 10:00 – 18:00

Vineri: 10:00 – 19:00

Sâmbătă: 10:00 – 18:00

Duminică: 10:00 – 18:00

TARIFE:

Copii

  • 20 lei/oră/copil
  • 15 lei/oră pentru doi sau mulți copii

Adulți

  • 10 lei/oră Abonamente de două ore
  • 25 de lei/copil
  • 15 lei/adult

Abonamente de o zi

  • 35 lei/copil
  • 15 lei/adult

Abonament lunar

  • 200 de lei/10 vizite a câte două ore pentru un adult și un copil

Pregătiți de joacă, dragii mei? Ce părere aveți despre acest spațiu? L-ați vizitat? Aștept impresiile voastre în căsuța de comentarii și vă îmbrățișez pe toți cu drag!

2 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...