Sibel Cristea – Expresivitatea ochilor în 45 de minute…

 

Bine te-am regăsit, draga mea. Astăzi încercăm tehnica 45, nu? Spune-mi te rog, cu ce diferă această tehnică față de restul? Cum decurge o programare la acest tip de extensii, mai exact ne poți explica pașii?

Această tehnică diferă în primul rând prin timpul scurt de aplicare, deoarece ştim că timpul este cea mai mare problemă în ziua de azi. Procedura de aplicare rămâne aceeaşi adică: curăţam genele cu o spumă special creată să cureţe în profunzime printre straturile de gene toate impurităţile machiajului, praf, resturi de sebum etc. Apoi clătim cu ser fiziologic, izolam genele de pe pleoapa inferioară şi începem cu aplicarea extensiilor.

Cum se întrețin extensiile de gene? Ce recomandări ai pentru cititoarele noastre și ce greșeli observi la majoritatea clientelor care îți trec pragul?

Este foarte important să respectăm indicaţiile lash artistului pentru primele 48 de ore de la aplicare. Asta însemnând să ne ferim de apă, aburi şi periat. Purtătoarele de extensii trebuie să ţină cont că respectarea acestor reguli le va ajuta să aibă gene frumoase şi sănătoase rezistente în timp pentru că investiţia lor materială să nu fie în zadar. După primele 48 de ore ţinem cont să le curăţăm şi spălam zilnic cu produse speciale care pot fi achiziţionate din saloanele avizate. Este recomandat să nu folosim produse de makeup şi curăţare pe bază de ulei. Eu le recomand clientelor mele nouă linie de produse cosmetice destinate exclusiv purtătoarelor de extensii de gene LASH BEAUTE BY LOREDANA ATANASIU.

 

Extensiile de gene se personalizează în funcție de client?

Extensiile de gene se personalizează în funcţie de formatul ochiului, grosimea şi numărul de gene naturale ale clientei şi bineînţeles, în funcţie de preferinţă personală a clientei.

Spune-mi te rog, cum convingi o clientă că ceea ce își dorește nu i se potrivește? Ai un secret?

Încerc să discut cât mai mult cu clienta şi încerc să o conving cu argumente că recomandările mele îi sunt cel mai de folos pentru sănătatea ochilor ei. În această meserie eu nu fac compromisuri iar clientele mele cunosc acest aspect.

Cu ce noutăți vine Missy pe piața devoratoarelor de extensii de gene din Constanța?

Noutatea şi proiectul meu de suflet a fost evenimentul despre sănătatea ochilor şi a genelor care a avut un adevărat succes. Multe cliente, purtătoare de extensii şi lash artişti au putut primi cele mai ample informaţii şi sfaturi de la cei mai buni traineri naţionali şi internaţionali din domeniul extensiilor de gene. Surprizele nu se opresc aici şi pentru că mereu vreau să încânt clientele cu noutăţi din domeniul beauty, urmează să particip la cel mai de actualitate curs în cosmetică facială. Voi reveni cu detalii în curând, draga mea.

Este extrem de cald în această perioadă, spune-ne ce recomandări există pentru îngrijirea genuțelor?

Având în vedere că vara se apropie, multe dintre clientele noastre ne întreabă dacă pot înota sau merge la piscina dacă au gene false. Răspunsul este da; apa nu distruge genele false, dar ai, totuşi, grija, la clorul din piscină. În mod normal, genele false sunt create pentru a fi rezistente şi pentru a-ţi înfrumuseţa privirea, fără a-ţi perturba activităţile zilnice. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care trebuie să le eviţi atunci când porţi gene false: Evită contactul cu apa în primele 12-24 de ore după ce le-ai pus şi după întreţinere. Dacă simţi nevoia să îţi reîmprospătezi tenul, un spray pe bază de apă termală poţi folosi în primele 12-24 de ore. Evită aburul fierbinte şi sauna.

O relaxare de 10 minute în saună după o şedinţă intensă de aerobic sună minunat, ştim. Dar atunci când porţi gene false, trebuie să eviţi pe cât posibil aburul fierbinte. Şi chiar dacă nu ai gene false, atunci când mergi la saună, ai grijă să îţi înfăşori părul într-un prosop, altfel temperatură ridicată îl va usca şi deteriora. Încearcă să nu îţi atingi sau freci ochii. Ştim că eşti deja obişnuită cu această „interdicţie” deoarece şi atunci când porţi rimel, eviţi să îţi duci mâna la ochi. Dar deoarece extensiile de gene se vor simţi foarte natural, vei fi tentată să uiţi de acest lucru. Reţine faptul că zona ochilor este o zonă cu acces interzis în orice moment al zilei şi astfel vei evita nu doar căderea prematură a genelor, dar şi deteriorarea pielii sensibile din zona ochilor.

Dacă foloseşti rimel, pe lângă faptul că trebuie să eviţi rimelul pe bază de ulei, trebuie, de asemenea, să ai grijă cum îl aplici. Nu aplica rimelul de la baza genelor, ci de la mijloc în sus, iar atunci când foloseşti demachiant, ai mare grijă să fie unul pe bază de apă şi nu ulei. Sub nicio formă nu trebuie să foloseşti un aparat mecanic de întors genele! Noi nu recomandăm folosirea unui astfel de aparat nici atunci când nu porţi extensii de gene, deoarece presiunea pe care o exercită este mult prea mare şi deteriorează genele.

Draga mea, știu că ești într-o evoluție continuă… ce planuri de viitor ai pe plan profesional și dacă ne poți spune câteva cuvinte despre cursurile pe care tu le ții.

Vreau să ştiţi că sunt implicată într-un alt proiect de suflet foarte amplu şi foarte sensibil deoarece se referă la o etapă mai puţin plăcută din viaţa unor anumite doamne sau domnişoare. Alături de încă 5 prietene din domeniul serviciilor de înfrumuseţare Anamaria Vasile Makeup Artist, Giulia Toc Micropigmentare, Jiva Iulia Peruci şi Extensii de Păr, Alexandra Cojocaru medic anestezist şi Aida Blizzard Fashion vrem să oferim o schimbare acestor persoane pe care viaţa le-a încercat din greu.

În salonul Missy Lashes fetele care vor să lucreze în acest domeniu pot participa la cursurile pe care le organizez lunar. Cursurile cuprind tehnicile de bază şi de volum. Fiecare cursantă primeşte şi un starter kit care o va ajuta să aplice extensiile fără o investiţie adiţională. Pentru mai multe detalii mă pot contacta pe facebook Gene False Constantă Missy sau la numărul de telefon 0725127041. Vă pup şi nu uitaţi să fim frumoase într-un mod sănătos.

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...